12.9.14

MERCAT DE LES FLORS. BUTLLETÍ #01 2014-15



subscriu-te al nostre butlletí
i aprofita descomptes exclusius



TOROBAKA
COMENCEM UNA TEMPORADA PLENA D'HISTÒRIES D'AMOR
Obrim amb Israel Galván i Akram Khan
El proper 3 d'octubre inaugurem nova temporada al Mercat amb Torobaka, creació conjunta que es va gestar a la fàbrica de creació Graner, gestionada pel Mercat, a mans de dos dels coreògrafs més aclamats actualment: el britànic Akram Khan i el flamenc Israel Galván; ambdós es troben més enllà de qualsevol convenció en un veritable intercanvi artístic. I continuarem amb una programació  contemporània i imprescindible per conèixer la dansa d'ara mateix i amb col·laboracions molt especials entre artistes.
Torobaka



Wim Vandekeybus / Ultima Vez
ESPECTACLES A LA VENDA DURANT LA SETMANA DEL 22 DE SETEMBRE

Degut a un canvi en el nostre sistema de venda d'entrades per tal de millorar i facilitar-ne el servei, aquestes es posaran a la venda durant la setmana del 22 de setembre.
avançament programació



flor
EL DIRECTOR DEL MERCAT PRESENTA LA TEMPORADA AL PÚBLIC
Dimarts 16 de setembre
A les 19 hores del proper dimarts 16 Francesc Casadesús explicarà la temporada 2014-15 al públic. Caldrà confirmar l'assistència a publics@mercatflors.cat. Les entrades encara no estaran disponibles, però sí que es podrà reservar abonaments.
 
avançament programació



MADUIXA TEATRE
JA ESTÀ OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A ESCOLES
Des del 8 de setembre, per a bressol, infantil, primària i secundària
Les escoles i els educadors ja poden inscriure's a la programació escolar de la temporada 2014-15; presentem espectacles i activitats destinats a petits i joves de totes les edats, a més a més de recursos per als joves i els mateixos mestres.
més info



Residències Graner
SEGONA CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES GRANER
Oberta fins el 30 de setembre
La fàbrica de creació Graner obre la segona i última convocatòria de residències per a projectes d'investigació i creació vinculats al llenguatge del cos i el moviment per a que siguin desenvolupats al 2015. El període de sol·licitud serà d'un mínim d'una setmana i un màxim de 12 setmanes. La convocatòria està adreçada a persones físiques, col·lectius, entitats sense ànim de lucre i empreses a nivell internacional.

més info



AEROWAVES
ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE'S A AEROWAVES
La inscripció a la xarxa europea de dansa acaba el 15 de setembre

Aerowaves és una xarxa que busca la nova dansa feta per joves coreògrafs i els ofereix actuacions en altres països europeus. La programació de Spring forward (trobada anual d'aquesta xarxa que tindrà lloc al Mercat l'abril de 2015) es fa a partir de les peces seleccionades en aquesta convocatòria. Les companyies es poden inscriure fins el 15 de setembre.

més info