23.1.13

Concert de Pau Vallvé

Anima't us recomana el concert de Pau Vallvé que tindrà lloc aquest divendres 25 de gener a l'Auditori de la Fundació Caixa Tarragona a les 21:30h.

A diferència dels anteriors discs, Pau Vallvé aquest cop ha volgut fer un disc de cançons, sense despistar-se en la producció, ni en la orquestració. Fer un disc de banda, que soni homogeni, amb un so concret, i per això s’ha limitant els instruments a fer servir: només guitarres, baixos, bateries, teclats i veu. És un disc molt més clàssic, més de tocar i cantar i deixar-se d’històries. El disc, com sol fer sempre, l’ha produït, gravat i mesclat ell sol, i també, com és habitual, ha tocat ell tots els instruments. S’ha tancat durant tres mesos al seu estudi i n’ha sortit amb aquest nou treball. El disc l’edita Amniòtic Records, el seu propi segell discogràfic. 
Aquest cop però, a diferència del disc “2010” en el què no hi va col·laborar ningú més, ha comptat, per fer coros en plan taverna en alguna de les cançons, amb alguns amics (Maria Coma, Joan Colomo, Ramon Rodríguez (New Raemon), Ricky Lavado (Standstill), Jordi Lanuza (Inspira), Nico Roig, etc.