23.1.13

Estrenem els dilluns eQuals

Estrenem els dilluns eQuals

Conferència de Mònica Terribas i fragment de l’espectacle
“Greenwitch Art Show” de Macarena Recuerda Shepherd

Dilluns 28 de gener
19.00h  -   Antic Teatre
Gratuït (aforament limitat)
Es prega confirmar assistència a equalscat@gmail.com                             


Mònica Terribas, periodista i consellera delegada i editora del diari Ara, serà l’encarregada d’encetar les xerrades dels Dilluns eQuals.

Seguidament, Macarena Recuerda Shepherd, artista escènica multidisciplinar, presentarà el seu espectacle Greenwich Art Show, amb la col·laboració 

especial de Vicente Arlandis.

Què és eQuals?   - Seguiu-nos a @eQualsCat

eQuals és un grup obert de persones que treballen per la igualtat d’oportunitats professionals de la dona en el sector cultural. Tot i que es tracta d’un sector cada cop més feminitzat, els homes continuen ocupant gran part dels llocs de màxima responsabilitat. A més, els principals càrrecs polítics de l’àmbit cultural estan representats en la seva majoria per homes.
Els objectius d’eQuals se centren a donar visibilitat a la dona en el sector cultural i en sensibilitzar el conjunt del sector per fomentar la paritat en la contractació i adjudicació de responsabilitats. També té l’objectiu de crear una xarxa estable de persones que vetllin per la consecució dels objectius anteriors.

Què són els dilluns eQuals?

Entre les accions que es proposen des d’eQuals, hi ha la celebració d’una trobada oberta, cada dos mesos, on una professional de l’àmbit de la cultura ofereix una xerrada. Aquesta sessió es complementa amb una mostra o acció artística, protagonitzada per una dona o bé relacionada amb la temàtica.
Els dilluns eQuals tindran lloc cada vegada en un equipament cultural diferent. El primer dilluns eQual tindrà lloc a l’Antic Teatre, c. Verdaguer i Callís 12 de Barcelona (al costat del Palau de la Música) · www.anticteatre.com