24.1.13

Marea Vermella


MAREA VERMELLA.
Cultura en lluita.

Si la lluita de la Sanitat Pública és la MAREA BLANCA, i la de l'Ensenyament, una MAREA GROGA, què fotem nosaltres marejant la perdiu d'aquesta manera? A què estem esperant, companys?

Uns quants hem començat a liar la troca -una mica més encara, per si no ho estava prou, oi- per convocar una trobada oberta, dilluns 11 de Febrer del 2013, del que podríem anomenar ASSEMBLEA DE TREBALLADORS DEL MÓN DE LA CULTURA.

Sabem, tothom ho sap això, que fa temps que hi ha gent que lluita per la Cultura. Sort d'aquests valents que n'han fet un ofici d'això també, oi. ELS LLUITADORS DE LA CULTURA.
Ho fan a nivell individual, a les Escoles, als Ateneus, a les Universitats, als Casals, a les Places Públiques, als Museus, als Teatres, a la Televisió, amb les seves Pel·lícules, els seus Dibuixos, els seus Llibres... O a nivell col·lectiu, organitzant-se en Grups de Treball, Plataformes, Associacions, Assemblees...

Però ara ja no en tenim prou amb això. Cal que tothom prengui part en aquesta LLUITA, i que ho fem plegats!

Per començar: RECUPEREM l'IVA del 8%
Pensem que aquest podria ser el nostre comú denominador. És més fàcil que nosaltres avancem i ELLS retrocedeixin si l'objectiu és clar, únic i concís.

Fem crèixer aquesta MAREA ROJA com un tsunami cultural!
Fem-ho arribar a tots els sectors de la CULTURA, no només entre els teatreros... Com més serem menys plorarem, i, a la llarga, amb força, determinació i una bona dosi de paciència, MENYS ENS RETALLARAN LA CULTURA.

No teniu ganes d'aturar tot aquest desgavell? Si més no, d'intentar-ho? No ens podem quedar de braços creuats per més temps. Això que ESTEM FENT amb la cultura, amb l'ensenyament, amb la sanitat... és un desastre TAL... que hauran de passar, un altre cop, generacions per tornar a posar les coses al seu lloc. Al lloc on eren. Al lloc on suposadament haurien de ser.

O potser ha arribat el moment de fer-nos una pregunta: QUIN ÉS, REALMENT, EL LLOC QUE HA D'OCUPAR LA CULTURA EN LA NOSTRA SOCIETAT?
Quin lloc han d'ocupar al "rànquing" aquestes Tres Gràcies?
ENSENYAMENT, CULTURA, SANITAT...
D'aquests tres béns públics... els responsables actuals de la política només volen fer ensanyament, ruptura i caritat.

I un poble sense cultura no existeix.

CULTURA EN LLUITA.
DEFENSEM LA CULTURA.
Publica un comentari a l'entrada