16.6.13

Ajudan's a escriure la història dels 18 anys de La Caldera




Ajudan's a escriure la història dels 18 anys de La Caldera. Queden 24 dies per a fer-ho realitat.

La Caldera arriba a la seva majoria d'edat, i desitgem que quedi documentat, no només com a testimoniatge de la seva llarga i fructífera existència sinó com a punt de partida per tot el que li queda per viure.
Amb aquesta publicació volem rendir, a més a més, un petit homenatge a totes aquelles persones i col·lectius que han format part o que han passat per La Caldera al llarg de la seva existència, així com un repàs a les activitats, espectacles i projectes que en ella s'hi han desenvolupat, les complicitats i xarxes que ha creat amb altres agents del sector i, com no, amb el públic, sense el qual un projecte com aquest no hagués tingut cap sentit.
Si heu sentit que La Caldera ha format part de les vostres vides en algun moment us animem a participar. La vostra col·laboració pot fer-se mitjançant aportacions econòmiques, sent mecenes del nostre projecte a través de Verkami, però també mitjançant l'enviament de fotografies i material gràfic relacionat amb el vostre pas per La Caldera a librocaldera@gmail.com.
Gràcies a tots els que hi heu col·laborat, vingut, passat, estat, compartit, treballat, i estimat. Aquest llibre és per a tots nosaltres.
Es tracta d'una edició única que no es vendrà en llibreries, així que si vols el teu exemplar fes-te mecenes aquí 


segueix-nos       

la caldera centre de creació de dansa torrent d'en vidalet 43 (gràcia)
i arts escèniques 08012 barcelona
oficines lacaldera  rabassa 44 08024 barcelona
tel | fax +34 93 415 68 51
correu-e info@lacaldera.info
amb el suport de
amb la col·laboració de