9.6.13

VACANCES PER A NENS I NENES


EÒLIA RECOMANA



VACANCES PER A NENS I NENES
Teatre, cavalls ioga i natura. (de 6 a 13 anys)

Setmana I: del 7 al 13 i setmana II: del 14 al 20 de juliol.
Una experiència de grup i d’amistat per divertir-se i per créixer.
Comunicació i contacte amb els cavalls de la Fundació, passejades i rutes de flora i fauna, pràctica de ioga, consciència corporal i expressió oral i creativa.

"CAMP DE TREBALL" per a joves
Teatre, cavalls ioga i natura. (de 13 a 17 anys)

Setmana del 21 al 27 de juliol 2013
Gaudeix d'una setmana inoblidable en un indret de natura privilegiat, col·laborant en les tasques de la Fundació i aprenent un munt de coses sobre els cavalls. Diverteix-te ajudant, aprenent i compartint.
Activitats diàries de ioga, consciència corporal, expressió oral i creativa. Participació en tasques de la finca com tenir cura dels animals, recollir llenya per l'hivern, recol.lecció de fruits silvestres per elaborar confitures, reparació de tancats, Passejades, banys a la bassa, música i xerrades després de sopar.

Lloc: Pla de l’Orri, Alt Berguedà. A 1h i 45’ de Barcelona. Serra de Catllaràs, espai protegit d’interès natural, que ofereix un marc d’excepció amb cavalls,cérvols, isards i altres alimanyes, i un esplèndit paisatge d’alta muntanya.
Acampada en tipis, prop del Mas amb instal·lacions amb banys i dutxes.
Les activitats s’efectuaran a l’aire lliure i a la sala polivalent de l’Aula d’entorn rural.
Menjar ecològic fet a casa. (productes bio, artesans i de proximitat)
Grups reduïts: proposta de convivència inclusiva. Edats diverses.
Es dividirà el grup per activitats puntuals. Atenció a la dinàmica i a la comunicació del grup com a experiencia de creixement. Màxim 15 participants.
Equip integrat pels dos responsables de la Fundació i integrants de l’Equip directiu i docent d’Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic. www.eolia.cat (professionals en actiu de les Arts Escèniques.) i Monitors de Lleure. Preu: 490 euros/setmana Es pot reservar plaça per una o dues setmanes.
Més informació: 672608000 - 93 102 3068 - www.projectemiranda.cat
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat