16.6.13

PLATAFORMA i+d l'espai d'Eòlia juny 2013

PLATAFORMA i+d l'espai d'Eòlia
juny 2013

GALA D'INTERPRETACIÓ DE CANÇONS

Mostra de les cançons treballades a l’assignatura « Interpretació de cançons » i actuació del Cor de Musicals. Amb cançons dels musicals més famosos de Broadway.
Divendres 14 de juny a les 22h
ENTRADA LLIURE (confirmar assistència via mail)

QUARTETS PER A CORDES I PIANO
de L. V. Be
ethoven i R. Schumann
Els joves romàntics

BCN Arts Quartet amb la participació de Rosa Galindo
Dilluns 17 de juny a les 21h.
Preu: 10euros (alumnes d’Eòlia: 5euros)

Paola Caballero, violí - Jennifer Stahl, viola - Jean Baptiste Texier, violoncel - Luc-Olivier Sánchez, piano

ROGER MAS en concert Cicle NOMS PROPIS

DIJOUS 20 de juny
Horari: 21h obertura portes / 21:31h inici concert
PREU: 15 euros.
Orgnitza: Eòlia i SENITART produccions.
Col·labora: Celler Puig Romeu
Roger Mas (Solsona 1975) s'ha erigit com “la veu més bonica que ha donat mai la cançó catalana” (Mingus B. Formentor, La Vanguardia). Després d'inicar estudis de música i instrument als 5 anys de la mà del seu avi, comença com a clarinetista i saxofonista als 12 anys. A partir del 94 és sota el mestratge de Luis Paniagua i l’any 1996, el Premi Èxit de Cat Ràdio representa el tret de sortida de la seva carrera com a cantautor. La seva música s'inspira en la música moderna, la d’arrel i els sons ancestrals del món. En les seves lletres barreja literatura, la llengua del carrer i els parlars que es van perdent. Des d’aleshores ençà, set discos, cap d'ells iguals, tots ells imprescindibles, diversos premis rebuts per cada nou treball i l’ampli reconeixement de la crítica el converteixen en la figura de la cançó. Després del seu 5è meravellós disc 'Les cançons tel.lúriques' (Kindustria 2008), es reafirma amb 'A la casa d'enlloc' (2010) i es construeix el seu propi palau amb 'Roger Mas i la Cobla Sant Jordi' (2012). Roger Mas baixa a veure'ns d'aprop amb el seu somriure de bon nin per repassar les cançons que enyora de la seva extensa discografia.


ALDARULLS De Mon Joan Tiquat i Victor Ferragut

Divendres 21: 20'00h. Dissabte 22: 18'h. i 21'h. Diumenge 23: 19:h.
Guió i direcció: Mon Joan Tiquat. Música: Victor Ferragut.

Preu: 10euros (alumnes d’Eòlia: 5euros)
ACTORS:
Casimir: Sergi Boix. Cugat: Mateu Bauçà. Fulgència: Elena Ribera. Apel·les: Jordi Gordo. Zenóbia: Elena Nieto.
ORQUESTRA:
Piano: Marc Perna. Violí: Francesca M. Asensio. Contrabaix: Xavier Sànchez. Violoncel: Marta Perna. Clarinet: Daniel Arias
Aldarulls ens presenta la història d'un poble, conegut per com és de desconegut, en el que fa vint anys que hi habita un lladre d'ulls. Misteriós, ja que ningú sap qui és, però familiar en tant que ja ha esdevingut una tradició. El mite que s'ha creat al voltant d'aquest personatge fa que tothom l'accepti i no hi intentin posar fre. L'acció comença amb l'arribada d'un oftalmòleg al poble que s'adona de que el seu negoci no té futur en un poble sense ulls i per això, guiat per la seva avarícia, intentarà acabar amb el lladre d'ulls i la innocència dels habitants imposant les seves normes egoistes.

LLOC: PLATAFORMA i+d teatre. (C/Bailèn 23, Barcelona)

VENDA D’ENTRADES A C/Casp 82 i C/ Bailèn 25. RESERVES AL 93 319 23 97 o eolia@eolia.cat




C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat