16.6.13

Mercat de les Flors


Mercat De Les Flors
Dansa I Arts del Moviment
Programació Programació
BUTLLETÍ Nº 020 Públics
Temporada 2012 - 2013 El Mercat
Compra entrades



Balanç temporada 2012-13
SATISFACTORI BALANÇ DE LA TEMPORADA 2012-2013
L'aposta per les companyies catalanes ha rebut molt bona acollida
La temporada 2012-2013 del Mercat ha finalitzat mantenint el percentatge d'ocupació en un 75%. Les companyies catalanes han atret un 60% del públic, una aposta que es consolida de cara a la propera temporada, en què continuarà aquest suport als nostres creadors, a més a més dels projectes socials i de participació, sense oblidar la presència internacional.
Ben aviat podrem conèixer la propera temporada a la nostra web.
més info

CREAMEDIA
EL PROGRAMA CREAMEDIA DE BCNACTIVA IMPULSA ELS EMPRENEDORS
Amb la col·laboració del Mercat de les Flors
Una nova edició del projecte Creamedia de BCNActiva arrenca enguany amb la col·laboració del Mercat i del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) del Departament de Cultura per donar suport projectes empresarials vinculats amb les arts escèniques i la dansa. Avui dimecres 12 de juny es presentarà al Mercat. El termini per inscriure's-hi finalitza el 14 de juliol.
més info

Graner Familiar
DIUMENGE 16, NOVA SESSIÓ DEL GRANER FAMILIAR
Amb les coreògrafes Cecilia Colacrai i Andrea Acosta

La cita mensual per a famílies que proposa el Graner fàbrica de creació serà el diumenge 16 en dues sessions, en funció de les edats dels petits: de 10 a 11:15 per a nenes i nens de 0 a 4 anys i d'11:30 a 12:45 per a més grans de 5 anys. Amb aquests tallers, les famílies poden gaudir del joc i la trobada a partir de la dansa.
més info

Dansa i Societat
15 COMPANYIES SELECCIONADES PER A LA FINESTRA DE LA VISIBILITAT
Amb l'objectiu d'obrir camins als professionals de la dansa a Catalunya
De les 38 companyies que s'han presentat per accedir a la Finestra d'internacionalització de la dansa catalana s'han seleccionat 15. Del 9 al 12 de juliol, dins el festival Grec, s'exhibiran les peces de dansa de les companyies seleccionades que configuraran durant tres dies un itinerari específic per a programadors internacionals. Les peces es podran veure al Graner, al Mercat de les Flors i al saT! Sant Andreu Teatre i s'afegiran a la programació oficial de dansa del Grec.
més info

Lèim
CONVOCATÒRIA D'AJUT A LA FORMACIÓ PER A 2 PROFESSIONALS DE DANSA A NIVELL EUROPEU
Dins del projecte europeu LÉIM
El projecte LÉIM - Dance Leadership Project, finançat pel programa Cultura 2007-2013 de la Unió Europea, ha desenvolupat un programa innovador que ofereix a deu participants seleccionats a raó de dos per cadascun dels cinc centres de cinc països involucrats -el Mercat de les Flors (ES), Dance Ireland (IE), líder del projecte, CSC / Bassano del Grappa (IT), Dance House Lemesos (CY) i TanzHaus nrw Düsseldorf (DE)- l'oportunitat d'emprendre un programa de desenvolupament professional en el camp de la dansa en col·laboració amb organitzacions que compten amb una llarga experiència en el sí de la Unió Europea.
El termini de presentació de sol·licituds acaba el dilluns 17 de juny a les 14:00 hores.

més info
web del
projecte LÉIM










···