16.11.14

Jornada Europa 25 - Nosaltres som el poble!


 
 

Reproducció d'un segment del Mur de Berlin, davant del 5900 Wilshire (Los Ángeles). Fotògraf: Tedder (CC BY 3.0. )
 
Cicle Europa 25
 
Vista des del bany de la casa Georg von Rauch, primer pis, Bethaniendamm, Berlin-Krezuberg, 1986. Fotògraf: Thierry Noir (CC BY-SA 3.0 DE)
 

 
 
#JORNADA
"Wir sind das Volk!"

Com a part del cicle d'exposicions Europa 25 organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i comissariat pel periodista Martí Anglada amb motiu del 25è aniversari de la caiguda del Mur de Berlín, el proper dimecres 19 de novembre Fabra i Coats - Fàbrica de Creació presenta una jornada d'activitats que posen en relleu aquest símbol de la història cultural i política europea del segle xx.

"Wir sind das Volk!" (‘Nosaltres som el poble’) arrencarà amb una intervenció artística en mur a càrrec d'Ignasi Blanch, l’únic artista català que encara avui té un mural a les restes del Mur de Berlín, i Thierry Noir, artista berlinés que ha vetllat per la memòria artística i visual del mur els darrers anys.

A continuació es projectarà el premiat documental Rabbit à la Berlin, i es realitzarà una taula rodona amb la participació dels dos artistes i Llucià Homs, Director de Promoció dels Sectors Culturals, que aprofundirà en la memòria visual del Mur i la seva importància com a emblema de la guerra freda.

Entrada gratuïta.

PROGRAMA
17.00 h Intervenció artística.
17.30 h Projecció de "Rabbit à la Berlin".
18.15 h Taula Rodona.
19.00 h Diàleg obert amb el públic.

 


FABRA I COATS
FÀBRICA DE CREACIÓ DE BARCELONA
Carrer de Sant Adrià, 20
Barcelona 08030
T. 932 566 150 / 619 131 616
fabraicoats@bcn.cat
  fabraicoats.bcn.cat/    
Si no vols rebre aquest
e-mail pots anul·lar la subscripció.