10.11.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETí 10 / 7 NOVEMBRE 201

BUTLLETí 10 / 7 NOVEMBRE 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
EN CARTELL SONATA DE OTOÑO / MOBY DICK, UN VIATGE PEL TEATRE
PRÒXIMAMENT THE CIRCUS / KRUM (EL CROSTA)
   
e
SONATA DE OTOÑO, 4 ÚLTIMES FUNCIONS I AVUI COL·LOQUI!
Es va estrenar ahir i fa funcions només fins aquest diumenge, és a dir que no podeu badar si voleu veure la versió que ha fet el director argentí Daniel Veronese de la història creada per Ingmar Bergman. La película, ja un clàssic que va comptar amb l'última intervenció cinematogràfica d'Ingrid Bergman, ha estat portada a l'essència. "Tot passa en una sola nit i en un únic espai, i en aquest cas està plantejat des de la perspectiva de la filla", comentaven les actrius durant la roda de premsa. Una funció que descrivien també com una experiència emocional sobre els vincles i la impossibilitat d'estimar i de ser estimats com ens mereixem.
I si voleu conèixer la rebotiga del muntatge, avui després de la funció hi ha col·loqui amb la companyia.
Sonata de otoño
d''Ingmar Bergman direcció Daniel Veronese
Montjuïc - funcions avui a les 20.30h., demà dissabte a les 17:30 i a les 21h. i diumenge a les 18h.

més informació
  roda de premsa
comprar entrades
   
e
LLUÍS VIDAL MUSICA CHAPLIN EN DIRECTE AL FORA D'HORES
Obrim el cicle Fora d'hores d'aquesta temporada amb el pianista i compositor Lluís Vidal. Vidal s'ha imbuït de l'esperit del circ i reproposa, seguint els temes de diversos compositors, una banda sonora per a la pel·lícula The Circus, de Charles Chaplin. En aquesta sessió única es projectarà el film, un dels més taquillers de la història del cinema mut, i Vidal interpretarà en directe la banda sonora acompanyat pel bateria David Xirgu.
The Circus, de Charles Chaplin
dilluns 10/11 a Montjuïc a les 21h.

més informació
llista de reproducció
comprar entrades
   
e
A GRÀCIA JA ASSAGEN KRUM (EL CROSTA)
Carme Portaceli no descansa. Abans d'ahir estrenava al Teatre Nacional i ahir començava els assaigs de Krum (el crosta), de Hanoch Levin, al Lliure de Gràcia. L'espectacle, una coproducció del Festival de Barcelona GREC 2014, la Factoria Escènica Internacional i el Lliure, es va poder veure al mes de juliol al Mercat de les Flors i a partir de dijous vinent, dia 13, s'estarà a Gràcia. En formen el repartiment Pere Arquillué, Jordi Brunet, Lluïsa Castell, Jordi Collet, Gabriela Flores, Carme González, Oriol Guinart, Mónica López, Pepa López, Joan Negrié i Albert Pérez. Una oportunitat immillorable per conèixer l'obra del dramaturg israelià més important de la segona meitat del segle XX.

més informació
clip de l'espectacle
comprar entrades
   
e
AL DESEMBRE, TEATRE RADIOFÒNIC AMB ONES LLIURES
Els dies 3 i 4 de desembre es faran a l'Espai Lliure dues sessions de teatre radiofònic. Organitzades entre el Lliure i Catalunya Ràdio, en cada sessió s'enregistraran dues peces que posteriorment seran emeses dins la programació de cap de setmana de l'emissora. Els autors dels encàrrecs són Marc Artigau i Manuel Dueso en la primera sessió, i Jordi Oriol i Marilia Samper en la segona.
Si voleu venir a sentir teatre i a veure ràdio, les entrades ja són a la venda per només 6€!

més informació Ones Lliures 1
comprar entrades
més informació Ones Lliures 2
comprar entrades
 
e
EL LLIURE RECOMANA: UNA TROBADA AMB...
L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya organitza al Molino unes jornades de formació per a directors i actrius. Durant tres dilluns consecutius, de les 11 del matí a les 14h. un director plantejarà un tema específic. El primer dilluns, dia 10 de novembre, serà el torn de Lluís Pasqual, que parlarà de Federico García Lorca. L'aforament és limitat i cal fer una inscripció prèvia!