12.11.14

LA PODEROSA: PROGRAMACIÓ

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

the love thing piece | SANDRA GOMEZ /LOS QUE QUEDAN

De com donar compte del que és sense la necessitat de parlar d'un mateix.
the love thing piece plantea allunyar-se del jo, difuminar i descentralitzar buscant una altra forma de pensar, sentir i viure.
Com relacionar-se amb les coses, l'espai, les persones i, en definitiva, amb tot el que envolta? ¿Com tocar? ¿Què passa en aquesta recerca ?.

CV

Des de l'any 2001 treballa al costat de Vicente Arlandis com LOSQUEQUEDAN en nombrosos projectes de creació i investigació. Temptativa and Guests (València, 2014), The love thing piece (Madrid, 2013), Frankesteing (Brussel·les, 2012), Temptativa (València, 2012) yTragedia dels Comuns (Barcelona, 2010) són els seus últims treballs.

Concepte:
Sandra Gómez
Intèrpret: Sandra Gómez
Produeix: Losquequedan
Gràcies a: Sala Flotant, Teatre Pradillo, Ana Buitrago i Oscar Dasí.


links relacionats:
http://vimeo.com/89695934
http://vimeo.com/73760459

Dates
:
15 y 16 -11-2014
Hora: dissabte 21h / diumenge 20h
Entrada: 8€

#ATENCIÖ !! VERMUT DE DIUMENGE AMB SANDRA I VICENTE: TROBADA

Us informem que el mateix diumenge 16 a l'hora del Vermut, Losquequedan volen compartir amb vosaltres en format de conversa el seu futur projecte titulat The Sound Project.
Aquestes són algunes preguntes que han funcionat com a punt de partida del treball: Quines són les nostres capacitats d'escolta? Què passaria si l'escolta desplacés a la visió com a sentit hegemònic i el sentit del que es diu o el que se sent no es veiés reduït a un únic significat? Podem pensar en el cos i tractar-lo com un cos sonor? Quins sons associem al nostre cos o les accions que aquest realitza i quin és el significat que se'ls imposa? I per als sons que provenen dels altres cossos? Com habitem els espais que compartim amb els altres i de quines altres formes podríem habitar si escoltéssim d'una altra manera? Quins espais, quins sons, quines formes d'escolta som capaços de posar en joc i quins som capaços d'imaginar?

Hora del vermut: a partir de la 12.30h

SUJETO VISIBLE + SUJETO INVISIBLE MASU FAJARDO
SUJETO VISIBLE + SUJETO INVISIBLE | MASU FAJARDO
Dates: 21 i 22-11-2014 / divendres, dissabte
Hora: divendres 21h / dissabte 18h ( new!! sesió per tota la familia!!!!!!!!!!)

Subjecte visible + Subjecte invisible és una construcció escènica que forma part de El festival Barcelona pensa

En aquesta peça el representat, el que representa i l'observador són una mateixa entitat i per tant en ella el cos és subjecte i objecte de l'acció.
La dramatúrgia que conté aquesta peça (protagonitzada per l'amic invisible company dels nens i el seu doble) és una excusa per abordar un moviment cap a
fora de si mateix que potencia la consciència d'una exterioritat. Un cos mogut pel qual aquesta fora d'ell i per tant un cos alterat.

Artista Canària formada en Dansa Contemporània a Canàries i Barcelona. Ha realitzat cursos d'especialització en Amsterdam i Lisboa.
A Barcelona va treballar amb diferents coreògrafs en el terreny de la investigació del moviment. Amb Carmelo Salazar i amb Olga Mesa. Va participar en MUGAXAON 08 com a artista convidada.
És a partir del 2009 que comença a desenvolupar el seu propi llenguatge escènic apropant-se al terreny performatiu.

+ info

http://www.barcelonapensa.cat/Festival_de_Filosofia

lapoderosa-lassantas © La Poderosa 2005-2012 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18