30.11.14

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 13 / 28 NOVEMBRE 2014

BULLETÍ 13 / 28 NOVEMBRE 2014
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   KRUM (EL CROSTA) / MISÁNTROPO / DIDO RELOADED - GO, AENEAS, GO!
  PRÒXIMAMENT   ONES LLIURES / LE VOCI DI DENTRO
 
texto imagen alt
 
MISÁNTROPO TREPIDANT: AQUEST DIUMENGE, COL·LOQUI!
Miguel del Arco i el seu equip de Kamikaze Producciones tornen a triomfar al Lliure amb Misántropo, una adaptació molt lliure del clàssic de Molière. Es va estrenar dimarts passat i ja us podem fer un tastet del que en diu la crítica:
"Miguel del Arco la torna a clavar amb Misántropo." (Jordi Bordes, Recomana.cat)
"Alcestes, brillantment interpretat per Israel Elejalde. El muntatge té  intensitat, té ritme... Miguel del Arco ha demostrat repetidament ser un grandíssim director." (María José Ragué)
"Poquelin (Molière) rejoveneix. Israel Elejalde és un Alcestes dramàtic i potent, tant en l'humor crític com en la gelosia. Trepidant, engrescadora, enganxadissa, diria que cap espectador no se'n pot desentendre ni un moment perquè ni l'acció, ni el ritme, ni com s'embolica la troca —amb aires de fulletó— li permeten desconnectar-ne." (Andreu Sotorra, Clip de teatre)

Misántropo, de Molière
versió lliure i direcció Miguel del Arco
Montjuïc, fins al 7 de desembre
I atenció que aquest diumenge dia 30 hi haurà col·loqui amb la companyia després de la funció, moderat per Xavier Graset. I amb la presència de Miguel del Arco!
 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
LA RÀDIO DESEMBARCA A L'ESPAI LLIURE
Si us agrada el teatre i també us agrada la ràdio, la setmana vinent tindreu dues oportunitats úniques per gaudir dels dos mitjans. El Lliure i Catalunya Ràdio col·laboren en la creació de quatre peces dramàtiques curtes pensades per a les ones. El dimecres3 i dijous 4 de desembre es llegiran i enregistraran en directe a l'Espai Lliure. Els autors (i directors) del primer dia són Marc Artigau i Manuel Dueso. I els del segon dia, Jordi Oriol i Marilia Samper.
I les entrades són a només 6€ per dia!
 
més informació Ones Lliures 1
comprar entrades
més informació Ones Lliures 2
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
OPERA RADICALMENT CONTEMPORÀNIA. NOMÉS FINS DIUMENGE!
Òpera de Butxaca i Nova Creació ha trencat fronteres físiques, harmòniques i temporals, i el resultat, el podeu venir a veure a l'Espai Lliure. Dido Reloaded / Go, Aeneas, Go! és un espectacle que porta a l'actualitat el mite de Dido i Aeneas amb el que pot ser la llavor -més que fructífera- d'una nova òpera per als nostres dies.
En cartell només fins aquest diumenge. No us ho perdeu!
 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
CARME PORTACELI MERAVELLA AMB KRUM
No ho diem nosaltres, ho diu el públic i també la crítica. I no us hi insistirem. Krum és a Gràcia fins al 7 de desembre. És obra del dramaturg isaelià més important de la segona meitat del segle XX, Hanoch Levin. L'ha dirigit Carme Portaceli amb un repartiment extens de primera fila. Fa riure i fa estremir, i no us el podeu perdre!
"Quin càsting! Quines interpretacions! Chapeau. Gairebé impossible destacar algú, però ens quedem amb l’histrionisme d’Oriol Guinart que interpreta al que diuen l’afligit. Tremenda Lluïsa Castells. Quina parella formen Albert Pérez i Carme Gonzalez. Pere Arquillué, com sempre, generós i magnífic. Krum, un teatre demolidor."
Santi Fondevila (Time Out)
 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades