23.11.14

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 12 / 21 NOVEMBRE 2014

BULLETÍ 12 / 21 NOVEMBRE 2014
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   KRUM (EL CROSTA) / MY PERFECT MIND
  PRÒXIMAMENT   MISÁNTROPO / DIDO RELOADED - GO, AENEAS, GO!
 
texto imagen alt
 
DIMARTS ESTRENA DE MISÁNTROPO, UN MOLIÈRE D'AVUI
L'ha dirigit Miguel del Arco i n'ha fet una versió lliure adaptada als nostres dies. Compta amb un generós repartiment format per Israel Elejalde, Bárbara Lennie, José Luis Martínez, Miriam Montilla, Manuela Paso, Raúl Prieto i Cristóbal Suárez. L'espectacle es va estrenar el 2013 i arriba a Montjuïc després de recollir èxits per la península. La història de Molière sempre és d'actualitat, però aquest muntatge de ritme vertiginós és especialment actual, com ho és debatre's entre viure en la veritat o en la conveniència: les contradiccions d'Alcestes continuen essent les nostres.
"Un dels millors muntatges de la temporada.” (Marcos Ordóñez, El País)
Misántropo s'estrena dimarts vinent dia 25 a Montjuïc i hi serà fins al 7 de desembre. Que vindreu?
 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
DIDO I AENEAS AL SEGLE XXI. DIMECRES ESTRENA!
I posats a actualitzar peces clàssiques, l'Òpera de Butxaca i Nova Creació, sota la direcció de Dietrich Grosse i Marc Rosich, va engegar fa prop d'un any un projecte a l'entorn de l'òpera Dido & Aeneas de Henry Purcell. Van proposar a sis creadors joves refer-la, amb música i llibret compostos expressament. Primer en va sorgir Dido Reloaded; després es van presentar a un dels premis més prestigiosos de la nova òpera europea amb el projecte per a fer-ne una segona part i van guanyar. El resultat, Go Aeneas, Go! Les dues parts s'han pogut veure per separat, però és ara a l'Espai Lliure quan culmina el procés i es presentaran juntes per primer cop. El projecte es tancarà amb l'estrena d'un epíleg escrit especialment per a aquesta ocasió. Els compositors són Xavier Bonfill, Raquel García-Tomás, Joan Magrané i Octavi Rumbau; la dramaturga, Cristina Cordero, i el director escènic, Jordi Pérez Solé, i han batejat el seu espectacle com a 'òpera líquida de cambra'.
Dido Reloaded / Go, Aeneas, Go! s'estrena dimecres 26 a l'Espai Lliure i hi serà fins al diumenge 30.
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
KRUM (EL CROSTA), A LA XARXA
Es va estrenar la setmana passada i està essent tot un èxit. Krum (el crosta), l'espectacle que ha dirigit Carme Portaceli a partir d'un dels textos més famosos del dramaturg israelià Hanoch Levin és a Gràcia fins al 7 de desembre i compta amb el favor del públic:
@Ana_L_T Impresionant #krum al @teatrelliure de Gràcia, gran actuació de Pere #arquillué i resta d'actors.
@stp_culturabcn #Krum posa llum a històries de gent gris. Té 40 anys però ens parla d'afligits, d'ansioses i de crostes d'avui dia.
@BestiarioH #Krum es una tragicomedia que te permite reconciliarte con la pérdida. O, al menos, sobrellevarla. Muy recomendable.
@laribocrusat  #Krum Carme Portaceli retrata brillantment l'agror quotidiana plena de pors i il·lusions. @teatrelliure de Gràcia. Fins 7 desembre.
@trabajodesisifo Tras ver #ElPresident y #KRUM,.. si tuviera que quedarme con un director del siglo XXI sería Carme Portaceli.
@carmecuarti Impressionant #KRUM al @teatrelliure amb uns grans actors #arquillué @oriolguinart i tots tots tots.
@noemicarrasco16 He tornat a veure el #krum. Ara al @teatrelliure. No no no us la podeu pedre. Genial!
I aquest diumenge, dia 23, col·loqui amb la companyia després de la funció, moderat per Xavier Graset.
 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades
 
 
   
entitat concertada amb
   
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
   
mitjans patrocinadors