16.11.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETí 11 / 14 NOVEMBRE 2014

BUTLLETí 11 / 14 NOVEMBRE 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure
     
EN CARTELL KRUM (EL CROSTA) / MOBY DICK, UN VIATGE PEL TEATRE
PRÒXIMAMENT VIDA VINYOLI / MY PERFECT MIND
   
e
PERE ARQUILLUÉ ÉS KRUM (EL CROSTA)
Es va estrenar ahir a Gràcia i transpira la força implacable de l'alienació. Krum (el crosta) és una de les peces més cèlebres de Hanoch Levin, el principal dramaturg d'Israel, traduït i muntat arreu del món. Pere Arquillué és Krum, al capdavant d'un repartiment format per Jordi Brunet, Lluïsa Castell, Jordi Collet, Gabriela Flores, Carme González, Oriol Guinart, Mónica López, Pepa López, Joan Negrié i Albert Pérez. Un home gris que, després d'un viatge estèril d'anada i tornada a l'estranger, viu envoltat d'una inèrcia només marcada per fets vitals. Ell, però, també en viu al marge. La peça, estrenada el 1975 al Cameri Theater de Tel-Aviv, és un mirall social mordaç i Carme Portaceli se'n va enamorar. El muntatge va ser al passat festival GREC durant molt pocs dies. Si us el vau perdre, ara és l'ocasió: no us el deixeu escapar!
Krum (el crosta) de Hanoch Levin
direcció Carme Portaceli
Gràcia - fins al 7 de desembre

més informació
  roda de premsa
comprar entrades
   
e
SEGON FORA D'HORES: VIDA VINYOLI
Dilluns vinent és el torn de Feliu Formosa, Cinta Massip i Joan Alavedra al Fora d'hores. Tots tres porten a Gràcia Vida Vinyoli, un espectacle basat en la poesia de Joan Vinyoli, amic personal de Formosa. La seva relació ens permetrà conèixer la vida i l'obra d'un dels autors més importants de la literatura catalana recent, a l'alçada dels grans poetes europeus del segle XX. Reciten Cinta Massip i el mateix Fromosa, i els acompanya en directe el músic i compositor Joan Alavedra.
Vida Vinyoli
dilluns 17/11 a Gràcia a les 21h.

més informació
clip d'audio
comprar entrades
   
e
MY PERFECT MIND, ÚLTIMES ENTRADES!!
No poden ser més anglesos. L'un és Edward Petherbridge, que va debutar a la National Theatre Company de Laurence Olivier, ha format part de la Royal Shakespeare Company i del Royal National Theatre i ha format companyia amb Ian McKellen. Ha estat el Guildenstern de Tom Stoppard, Malvolio i Cimbelí de Shakespeare i el Krapp de Beckett, per citar només alguns dels grans papers que ha interpretat. L'altre és Paul Hunter, que ha estat actor del Shakespeare Globe i de l'English Shakespeare Company, ha treballat amb Kenneth Branagh i és fundador de la companyia Told by an Idiot, que pren el nom d'un fragment de Macbeth.
Tots dos acabaven de coincidir al 2010 al musical The Fantasticks fent de parella còmica, quan Pethebridge va patir un accident vascular que li va impedir encarnar el rei Lear en un muntatge que es començava a assajar. D'aquell sotrac personal, i gràcies també a la complicitat de Kathryn Hunter, actriu i directora teatral de llarga trajectòria, va néixer My Perfect Mind. Un espectacle còmic i commovedor sobre el teatre i la resiliència humana que parteix del text d'El rei Lear, i que serà a Montjuïc només dijous i divendres de la setmana vinent, dies 20 i 21 de novembre. Correu a comprar les entrades, que s'acaben!

més informació
clip de l'espectacle
comprar entrades