4.2.15

CIRC EN FAMÍLIA, FEBRER 2015

SET ESPAIS DE CIRC DE CATALUNYA OFEREIXEN UN TALLER DE CIRC PER A FAMÍLIES EL CAP DE SETMANA DEL 7 I 8 DE FEBRER


Barcelona, Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell, Terrassa, i Vilanova i la Geltrú acullen els dies 7 i 8 de febrer una sèrie de tallers de circ per a infants i els seus pares i mares, en la 7a edició conjunta d’aquesta proposta

El Circ en família permet  fer una petita descoberta del circ i els seus espais, desenvolupar habilitats físiques i expressives i compartir un temps en família

La iniciativa sorgeix de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC), una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació, l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escenica


CIRC EN FAMÍLIA

El cap de setmana del 7 i 8 de febrer, la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC), organitza la 7ª edició conjunta de Circ en familia a 7 espais de circ d’arreu de Catalunya: L’Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona), La Llançadora (Granollers), La Crica (Manresa), Cronopis (Mataró), Ca l’Estruch (Sabadell), Centrre Cultural Terrassa i Tub d’Assaig (Terrassa) i Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú).

Des del mes de febrer de 2013 s’han realitzat 6 edicions conjuntes de la iniciativa. En total, més de 1800 persones han participat en aquestes propostes.

Circ en família és una oportunitat per a pares, mares i fills de compartir un temps en família i fer una petita descoberta del circ. La pràctica del circ, tant en grans com en petits, millora la psicomotricitat, permet adquirir un major grau d’expressió i comunicació i augmenta la sensibilitat davant d’expressions artístiques.

LA XARXA D'ESPAIS DE CIRC DE CATALUNYA (LA XECC) 

La Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC)  està formada per 17 espais d’arreu de Catalunya:  l’Ateneu Popular de 9 Barris, l’Almazén, La Nave Espacial, Gente Colgada, Escola de Circ Rogelio Rivel, La Central del Circ, (Barcelona), Ca l’Estruch (Sabadell), Circ Cric (Sant Esteve de Palautordera), Circo Los (Sant Celoni), Cronopis (Mataró), La Circoteca de Passabarret (Valls), La Crica (Manresa), La Llançadora I Roca Umbert (Granollers), Tub d’Assaig 7.70 (Terrassa), El Circ de les Mussaranyes (Reus), Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova I la Geltrú). La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

Els objectius de la XECC són fer visible el teixit d’espais de circ i assolir un major reconeixement de la tasca que realitzen, facilitar la comunicació entre tots els membres, compartir i optimitzar els recursos I buscar solucions conjuntes a les problemàtiques específiques dels espais de circ amb la intenció de donar estabilitat als projectes.

PROGRAMA DE CIRC EN FAMÍLIA 7 i 8 DE FEBRER

Dissabte 7 de febrer
Granollers
La Llançadora
Francesc Tarafa, 119
11h-13h
20 €/família
Inscripcions: llancadora@hotmail.com

Mataró
Cronopis
Tolón, 18
11h-13h
3'5€/persona (descompte x famílies nombroses)
No cal reserva prèvia

Sabadell
L'Estruch
Sant Isidre, 140
11.30h-13h
5€/família

Terrassa
Centre Cívic Montserrat Roig
Avinguda de Barcelona, 180
16-18h
2€/persona (Tots els nens han de venir acompanyats d’un adult. Per raons tècniques es limita a 3 el número de nens participants per cada adult.
Es pot fer una inscripció prèvia a la taquilla del Centre Cultural o bé a través del mail tubdassaig@gmail.com
Org. Centre Cultural Terassa i Tub d’assaig 7,70



Diumenge 8 de febrer

Barcelona
Escola de Circ Rogelio Rivel
Portlligat, 11-15
11h-13h
5€/persona (5è membre d’una familia, gratuït).

Manresa
La Crica
Muralla Sant Doménech, 1   
11h-13h
Preu: 2€ /persona (alumnes de La Crica gratuït)
Sense reserva prèvia. Màxim 3 infants per adult.


Vilanova i la Geltrú
Escola de Circ Saltimbanqui
Mèrida, 5
11h-13h
5€/persona (5è membre d’una familia, gratuït)
Els infants han de anar acompanyats d'un adult.
Inscripcions:  escoladecircsaltimbanqui@gmail.com

Per últim, el dissabte 7 o diumenge 8, encara per concretar:

Terrassa
Espai a determinar
10h-13h
2€/persona (els nens han de venir acompanyats d’un adult)
www.fundacioct.cat