6.2.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 22 / 6 DE FEBRER DEL 2015

BULLETÍ 22 / 6 DE FEBRER DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   EL REI LEAR (exhaurit!) / SOMNI AMERICÀ
BIBLIOTECA DE CUERDAS Y NUDOS / TRAU
  PRÒXIMAMENT   JOC DE MIRALLS
 
texto imagen alt
 
COL·LOQUI SOBRE SOMNI AMERICÀ
Segona setmana de funcions de Somni americà, la travessa dels grans autors dramàtics nord-americans del segle XX que ha elaborat Oriol Tarrassón de la mà de La Kompanyia Lliure i Les Antonietes. I aquest diumenge, després de la funció, podeu assistir al col.loqui amb tot l'equip artístic de l'espectacle moderat, com ja és habitual, per en Xavier Grasset.
Ah! i no volem deixar escapar l'oportunitat de felicicitar David Verdaguer, un dels actors de La Kompanyia Lliure, pel seu flamant Premi Gaudí com a millor intèrpret per la pel·lícula 10.000 km !
 
més informació
clip de vídeo
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
TRAU, NOMÉS ELS DIMARTS DE FEBRER!
Es va estrenar dimarts passat i s'estarà al Lliure de Gràcia els 3 pròxims dimarts de febrer: objectes, titelles, música, humor... És Trau, un treball visual que viatja de la comèdia a la poètica passant per l’absurd i el teatre de titelles. No us el deixeu escapar!
 
més informació
clip de vídeo
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
ULTIMES ENTRADES PER A BIBLIOTECA DE NUDOS Y CUERDAS!
No és una instal·lació d’art contemporani. Ni tampoc un espectacle teatral. O potser sí. La Biblioteca de cuerdas y nudos ho és tot. José Antonio Portillo ens convida a entrar en una estructura circular de fusta que guarda manuscrits sense publicar, textos, partitures, dissenys i objectes trobats a les escombraries, i ficats en cilindres plens de missatges de cordes i nusos. És un diàleg de silenci entre la mirada de l’espectador i els objectes que habiten aquesta estructura.
L'espectacle es recomana a infants de 6 a 12 anys. Últimes entrades a la venda!
 
més informació
clip de vídeo
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
ÚLTIMS ASSAIGS DE JOC DE MIRALLS
Ahir mateix vam presentar en roda de premsa la nova proposta que es podrà veure a partir del pròxim dimecres a l'Espai Lliure de Montjuïc. Joc de miralls, d'Annie Baker, amb direcció de Juan Carlos Martel, és una una de les 10 millors peces del 2009 segons el New York Times, el Time Out i el New Yorker, i premi Obie 2010 al millor text teatral nou. Contemporània, absorbent, tendra i divertida.
 
més informació
comprar entrades