17.4.15

Aquest cap de setmana, omplim de Circ el Parc de la Ciutadella amb tallers, entrenament obert i espectacles de circ a la gorra

L’APCC i la XECC, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen l’acte central del Dia Mundial del Circ


Aquest cap de setmana, el Parc de la Ciutadella s’omplirà de circ. Dissabte 18 d’abril acollirà l’acte central del Dia Mundial del Circ, d’11 a 14h. El Passeig dels Til•lers acollirà tallers de circ de descoberta i lleure per a nens i nenes, a càrrec de l’Ateneu Popular 9Barris i formadors professionals experimentats. El taller és gratuït, d’11 a 14h i no cal inscripció prèvia.
A partir de les 11h també es farà un entrenament obert a professionals i alumnes d’escoles de circ (majors de 14 anys), coordinat per l’Escola Rogelio Rivel. Les disciplines que s’hi podran veure i practicar són trampolí, verticals, perxa xinesa, equilibris i aeris. Els menors d'edat han d'anar acompanyats del seu professor de circ.
A les 12h i a les 13h l’artista i formador Jorge Albuerne farà la lectura del Manifest del Dia Mundial del Circ, que podeu llegir aquí.
Durant tot el matí hi haurà també un punt d’informació sobre els espais de formació i el circ de Catalunya.
L’acte i està organitzat per l’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC), amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona.
Publica un comentari a l'entrada