17.4.15

DocsBarcelona - Taller: El Meu Primer Documental


 
Docs_DATA_CAT
 


 

Vols saber com es fa un documental?


olympus-digital-camera-8
DocsBarcelona presenta El Meu Primer Documental un taller que donarà les eines necessàries perquè els participants aprenguin a fer d’una idea el millor documental possible.
Trobar bones històries i focalitzar-les des de l’angle més atractiu, l’escriptura dels guions, així com l’elaboració de bons dossiers per captivar possibles finançadors són alguns dels conceptes que es treballen en aquest taller.
A QUI ES DIRIGEIX?Estudiants, llicenciats o professionals que estan realitzant, o volen realitzar, les seves primeres passes en el camp documental.
DIA I HORA:  del 18 al 21 de maig de 17.00 a 21.00 hores
LLOC: Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna – URL
PREU: 175 euros
IMPARTEIX: Àngels Villar, productora executiva de documentals
 


 

No et perdis l'avanç de programació de DocsBarcelona 2015!


The Look of Silence
La llista de Falciani de Ben Lewis donarà el tret de sortida a cinc dies del millor cinema documental. La pel·lícula analitza la controvèrsia generada envers la privacitat bancària i l'evasió d’impostos, descoberta arran del robatori de dades que Hervé Falciani va fer a l’HSBC el 2009. 
Un altre dels títols destacats és La Mirada del Silencio de Joshua Oppenheimer que torna a DocsBarcelona després de l'èxit de The Act of Killing. El realitzador nord-americà explora la realitat dels supervivents de la dictadura de Suharto a Indonesia posant víctimes i criminals cara a cara en un règim on els genocides han guanyat i encara retenen el poder.
Aquests són només alguns d’una quarantena de títols que copsaran el pols del món. El bo i millor de la darrera collita de documentals i gran part dels seus artífexs i protagonistes del 25 al 31 de maig a l’Aribau Club, el CCCB i La Pedrera.
 


 

Apunta't com a voluntari al DocsBarcelona!

Tu també pots formar part del Festival!
Ser voluntari/a és una oportunitat per conèixer com funciona un festival, connectar amb altres persones del sector audiovisual, aprendre de l’experiència de participar a l’organització, però sobretot, és una oportunitat per gaudir de l’esdeveniment.
Una ocasió única per submergir-se dins del DocsBarcelona i descobrir les entranyes del món documental.