4.4.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 30/ 3 D'ABRIL DEL 2015

BULLETÍ 30/ 3 D'ABRIL DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  PRÒXIMAMENT   EL CURIÓS INCIDENT... / TOT PELS DINERS 1: MAMMÓN / FRANK V
 
texto imagen alt
 
NAO ALBET I MARCEL BORRÀS EXPLOREN ELS LÍMITS DELS EXCESSOS
Divendres vinent, dia 10, estrenem Mammón, el primer espectacle de la trilogia Tot pels diners. Els seus autors, Nao Albet i Marcel Borràs, han partit d'aquest mite que encarna l'abundància per interrogar-se sobre la maldat intrínseca de l'home i per si "la corrupció acaba devorant els homes quan traspassen el límit dels excessos."
L'espectacle es va presentar dimarts en una roda de premsa conjunta amb les altres dues propostes que conformen el cicle. Tots els creadors implicats (Albet i Borràs, i també Iván Morales, David Selvas i Victoria Szpunberg), van destacar especialment l'exigència de treballar coordinats com un alicient extra a la seva pròpia manera de crear.
Mammó serà a l'Espai Lliure fins al 26 d'abril. A l'entorn del cicle s'han programat diverses activitats:
  • divendres 17 d'abril, un col·loqui amb l'equip artístic després de la funció, moderat per Xavier Graset.
  • dissabte 18 d'abril, una taula rodona amb diversos especialistes en economia de la Universitat Pompeu Fabra, en el marc de l'Àgora Lliure - UPF.
  • abans de les funcions es podrà veure al vestíbul de l'Espai Lliure una peça de vídeoart signada per Mar Orfila a l'entorn del mateix tema.
I atenció, les entrades per a Mammón, Cleòpatra i L'onzena plaga es poden comprar per separat o bé en les modalitats de pack de 2 o 3 espectacles (a 12€ per espectacle).
 
més informació Mammón
més informació trilogia Tot pels diners
comprar entrades
comprar un pack de 2 o 3 espectacles
 
texto imagen alt
 
EL CURIÓS INCIDENT... ÚLTIMES ENTRADES!
Així com us ho diem: queden molt poques entrades per a les funcions d'El curiós incident del gos a mitjanit. L'espectacle dirigit per Julio Manrique s'estrenarà dijous vinent dia 9 a Gràcia, i es basa en una de les novel·les més llegides dels útlims 10 anys, una història detectivesca protagonitzada per un adolescent amb una suposada síndrome d'Asperger. En formen el repartiment Mireia Aixalà, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Pol López, Marta Marco, Norbert Martínez i Xavier Ricart, i serà en cartell fins al 10 de maig.
No us hi penseu, que s'acaben!!
 
més informació
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
FRANK V: FER SALTAR LA BANCA RIENT A RITME DE ROCK
Som en mans de la banca. Ho sabem ara i ho sabia Friedrich Dürrenmat quan va escriure Frank V (opereta d'una banca privada), una comèdia grotesca sobre una dinastia de banquers. Com si fos un rei shakespearià, Frank V (Eduard Farelo) és l'hereu d'un banc que ha portat la seva família des de fa generacions. Ell i la seva dona, l'Ottilie (Mónica López), tenen bons motius que els justifiquen a l'hora de cometre-hi tota mena d'atrocitats.
Per a l'autor alemany, la falta d'escrúpols de la denigració moral i la corrupció només es pot combatre amb l'humor. I amb un humor fi i descarnat s'han unit Josep Maria Mestres, Sergi Belbel, Arnau Tordera, 11 actors i 3 músics més per presentar aquesta comèdia musical en versió òpera rock.
S'estrena el 16 d'abril a Montjuïc. És devastadora. Riureu. Heu de venir.
 
més informació
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
CATALUNYA RÀDIO EMET ONES LLIURES
Avui divendres 3 i demà dissabte 4, Catalunya Ràdio emetrà a les 20h. un programa especial dramàtic amb dues de les peces del projecte Ones Lliures, precedit cada un per una entrevista amb l'autor. Promogudes pel Lliure en col·laboració amb l'emissora, el desembre passat es van enregistrar a l'Espai Lliure quatre peces especialment concebudes per a la radiodifusió. L'emissió d'avui correspon a Nduti, de Marc Artigau, i la de demà, a Línies, de Marilia Samper. Poseu la ràdio!
 
més informació Ones Lliures
més informació Catalunya Ràdio