29.4.15

Música popular i tradicional dels Països Catalans i els Balcans

El cap de setmana de l'1 de maig vine als concerts de les Trobades de Música Mediterrània, "El cor dels Balcans"

L'1, 2 i 3 de maig a Torroella de Montgrí 

Cultura popular i tradicional dels Països Catalans el divendres 1 de maig, amb Miquel Gil i Pep Gimeno "Botifarra" a la Sala de Torroella de Montgrí. I el dissabte 2 de maig, la força de la polifonia dels Balcancs, amb Bojana i les Veus Sèrbies, "Sons dels Balcans" a l'Auditori Teatre Espai Ter.          

Vine a gaudir de la música d'arrel tradicional nostra i coneix la dels Balcans! 

Miquel Gil i Pep Gimeno, Botifarra, "Nus"
Divendres 1 de maig a les 23.30 h a La Sala

Miquel Gil i Pep GimenoBotifarra, són les principals veus del País Valencià i a "Nus", el seu espectacle conjunt, ens brinden l'oportunitat de recórrer el bo i millor del folk i el roots valencià en format íntim, musical i divertidíssim.

 
El projecte "Nus" és la complicitat entre dos cantaors valencians. Aquest és un espectacle diferent que convida a despullar cançons, sentiments, fer presents els nusos d'implicació musical dels dos cantaors amb la cultura popular valenciana.

Bojana i les Veus Sèrbies, “Sons dels Balcans 
Dissabte 2 de maig a les 22.00 h a l'Auditori Teatre Espai Ter

Bojana Nikolic ens acosta la força de la polifonia dels Balcans amb una formació de quatre potents veus femenines. Amb un repertori que es mou per les formes vocals més antigues de Sèrbia, Bòsnia i Hercegovina, CroàciaBulgària ens aproparem a les músiques rurals dels Balcans.

Uns cants que han estat catalogats Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO i ens faran viatjar a regions llunyanes banyades per multitud d'influències de cultures i pobles diferents. 

Copyright © 2015 Auditori Teatre Espai Ter, Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Auditori Teatre Espai Ter
C/ Del riu Ter, 29
972 75 50 03 info@espaiter.cat
Torroella de Montgrí, 17257
Països Catalans