15.11.15

Activitats SDE

TALLER:


Com utilitzar Google Analytics per millorar el ROI de la nostra Web

Google Analytics s'ha convertit en una eina bàsica per a qualsevol persona o empresa que faci accions a Internet. Sense informació sobre com actuen els nostres clients o usuaris, es fa impossible determinar les estratègies i les futures accions per millorar el nostre retorn de la inversió (ROI).
En aquest seminari s'explicarà a fons com podem treure el màxim profit d'aquesta eina
Metodologia:
  • Exposició del contingut amb exemples, casos pràctics i la interacció amb els assistents.
  • Es farà servir el mètode del cas a les aplicacions pràctiques reals.
Adreçat a:
Persones i empreses del sector cultural i creatiu  que no coneixen Google Analytics, o aquelles que ja l'utilitzen, però volen ampliar els seus coneixements per optimitzar-ne l'ús.
 

HORARI i ESPAI

Dimecres, 18 de novembrede 9h a 14:00 h..
UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango. Passeig Pujades, 1. Barcelona 08003.
 
Taller pràctic amb ordinador a temps real!
Atenció: per poder assistir al taller també és imprescindible portar l'ordinador portàtil amb dispositiu WI-FI i cable  d'alimentació
Aforament limitat: 1 persona per empresa o entitat. 45 places disponibles.
 
1. L'analítica web com a eina estratègica.
Com es planifica i configura Analytics per arribar al ROI.
2. Opcions generals.
El tauler de control com a eina bàsica; la punta de l'iceberg.
3. Configuració d'objectius i metes.
Com es defineixen objectius clars, que funcionin, fins a controlar la visualització del redireccionament (funnel).
4. Configuració de segments avançats.
Com se seccionen les dades de Google Analytics, es fan proves i s'obtenen resultats molt precisos.
5. Configuració de perfils i filtres.
Com es defineixen les especificacions per supervisar el trànsit d’un mateix domini. Des dels perfils bàsics fins als filtres personalitzats avançats.
6. Informes personalitzats: creació d'un quadre de comandament.
Com es defineixen i configuren informes per crear un quadre de comandament personalitzat.
7. Analytics a fons; el més usual. Ajuda i recursos addicionals.
 
PONENT
Víctor de Francisco. Va ser el primer professional autoritzat per Google per impartir els seminaris oficials d'AdWords a Espanya (2007-Google AdWords Seminar Leader), i n'és professional autoritzat des de l'any 2005. Llicenciat en ciències empresarials, especialitat de gestió internacional. Màster en finances i màster en gestió d'Internet per l'Institut Català de Tecnologia (ICT). És professor de cursos i seminaris de comerç internacional i màrqueting internacional relacionats amb el món d'Internet, en més de 30 organismes, com ara cambres de comerç, patronals i universitats (com la Universitat de Barcelona,UB), o l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI).


Taller pràctic de xarxes socials

Veurem principalment com funcionen Facebook i Twitter, quines aplicacions ens poden ser útils i com organitzar concursos i promocions. En general, aprendrem a millorar la productivitat alhora que donarem a conèixer el nostre negoci.
Objectius
Capacitar el participant perquè pugui gestionar la imatge de la seva empresa a les xarxes socials, així com treure'n el màxim profit.
Metodologia
Treballarem a partir de bones pràctiques en comunicació a les xarxes socials, de manera que els alumnes les puguin aplicar immediatament en la comunicació de les seves empreses.
Atenció: per poder assistir al taller és imprescindible portar un ordinador portàtil o una tauleta amb dispositiu Wi-Fi i cable  d'alimentació.

HORARI i ESPAI

Dijous 19 de novembre,  de 9:00h a 14:00 h.
UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango. Passeig Pujades, 1. Barcelona 08003.

Aforament limitat. Una persona per empresa o entitat. 48 places disponibles.
PONENT
Montserrat Peñarroya
Ha estat sòcia fundadora i directora general de l'empresa Comercio Digital, S.A. que pertany al Grup Intercom (creadors d'Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb Internet. És professora de Marketing Digital i d'eBusiness en Màsters i Postgraus de diverses universitats: UAB (Escola de Postgrau i Escola Universitària de Turisme i Hosteleria), UPF - ESCI, Universitat de Barcelona i també imparteix classes a la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Girona, La Salle, La Cambra de Comerç de Barcelona ACC1Ó, ICEC - SDE i l'Agència Catalana de Turisme, entre altres.
Publica un comentari a l'entrada