15.11.15

Tetre lliure

BULLETÍ 17 / 13 DE NOVEMBRE DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   VILAFRANCA / CONILLET / SER-HO O NO (EXHAURIT)
  PRÒXIMAMENT   EDIPO REY/ MEDEA / ANTÍGONA
 
texto imagen alt
 
UNA GRAN CLARA SEGURA A CONILLET!
No queda gaire bé que ho diguem nosaltres, però ens rendim a l'evidència: una gran Clara Segura omple des d'ahir l'Espai Lliure amb Conillet. L'espectacle, que parteix d'un text de Marta Galán Sala, és un monòleg la protagonista del qual és al límit d'una vida qüotidiana que la fa arribar a tot a tota hora. Una dona d'avui, que s'afarta d'haver de ser una superdona. Conillet l'ha dirigit el Marc Martínez (la setmana passada en vau poder fer un tastet a Temporada Alta), i serà a Montjuïc fins al 6 de desembre. Si la voleu veure, no us encanteu que l'Espai Lliure no és gaire gran.


 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
VILAFRANCA: LA CRÍTICA HA DIT...
Vilafranca és a Montjuïc fins al 29 de novembre, i estem molt contents del que en diu la premsa. Mireu:
"Vilafranca crema i esgarrapa com un bon vi, remou la memòria i pessiga els sentiments més tribals." Andreu Sotorra, Clip de Teatre.
"Casanovas situa els espectadors en un mirador privilegiat, que fa que al final experimentem aquell tremolor que només ens donen els moments teatrals memorables." Bernat Puigtobella, Núvol.
"Un drama excel·lent. Ha superat el mestre Benet i Jornet en el seu propi camp i ens regala les magnífiques actuacions de Lluïsa Castell, Marta Angelat i Manel Barceló.”Juan Carlos Olivares, El País.
"Un grup d’actors fantàstic i molt ben dirigit aconsegueix crear una tensió d’aquelles que es pot tallar amb ganivet." Josep Barbany, El 9 Nou.
"Manel Barceló, en el paper del pare, ha trobat l’equilibri perfecte i ens ofereix uns passatges amb Georgina Latre que són una meravella.” Mercè Boladeras, Diari de Terrassa.
Si veniu avui divendres, podreu assistir a més al col·loqui amb l'equip artístic després de la funció (com sempre, retransmès EN DIRECTE! a través del nostre web).
I si voleu assistir a la sessió de l'Àgora Lliure - UPF, us esperem dimecres de la setmana que ve, dia 18, a les 18h.. Parlarem de Què vol dir ser o no ser català? amb Lluís Cabrera, Sergi Picazo, Eduardo Reyes i Eunice Romero.
 
més informació
veure el col·loqui EN DIRECTE!
Àgora Lliure - UPF
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
EL PROCÉS A HAMLET DE ROGER BERNAT, A GRÀCIA!
Confirmat: incorporem a la programació d'aquesta temporada l'espectacle Please, continue (Hamlet), un projecte de Roger Bernat i Yan Duyvendak. L'espectacle s'ha presentat en diverses ciutats, darrerament es va poder veure al Temporada Alta i com que ens va agradar molt li hem fet un forat a Gràcia els dies 29 i 30 de gener.
De què va? Del jove Hamlet, que en una baralla ha mort el pare de la seva nòvia durant una festa de casament. Al llarg de la funció, Hamlet serà processat per professionals de l'àmbit jurídic i jutjat per un jurat popular format pels mateixos espectadors. Això promet, oi?



 
més informació
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
PREMIS BUTACA 2015 AL LLIURE!
Us fem saber que el dilluns 23 d'aquest mes acollirem la gala de lliurament dels Premis Butaca 2015. Per aquest motiu, i per si encara no us heu decidit a votar, us recordem les nominacions dels espectacles del Lliure.
El rei Lear nominacions:
Muntatge teatral, Direcció (Lluís Pasqual), Actriu teatral (Núria Espert), Actor i Actriu de repartiment (Ramon Madaula i Teresa Lozano), Escenografia, Vestuari i Caracterització.
El curiós inicident del gos a mitjanit nominacions:
Muntatge Teatral, Direcció (Julio Manrique), Actor teatral (Pol López), Actor i Actriu de repartiment (Ivan Benet i Marta Marco), Escenografia, Il·luminació i So o espai sonor.
Victòria d'Enric V nominacions:
Il·luminació i Composició musical.
Tot pels diners: Mammón, Cleòpatra i L'onzena plaga nominació
Text teatral
Rhum nominació:
Espectacle per a públic familiar.
Trieu què us va agradar, que falten pocs dies. Voteu!
 
premis Butaca 2015
 
texto imagen alt
 
   
entitat concertada amb
   
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
   
mitjans patrocinadors