22.11.15

T lliure

BULLETÍ 18 / 20 DE NOVEMBRE DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   SER-HO O NO (EXHAURIT) / VILAFRANCA / CONILLET
  PRÒXIMAMENT   EDIPO REY/ MEDEA / ANTÍGONA
 
texto imagen alt
 
VILAFRANCA: EL PÚBLIC OPINA
Queda només una setmana de funcions de Vilafranca, l'espectacle sobre la nostra identitat més profunda i familiar creat i dirigit per Jordi Casanovas que podeu veure a Montjuïc. La funció agrada molt. Mireu què en pensa el públic:
@AshleighMusk "La vida se’t farà massa curta, o massa llarga... Millor viure-la feliç" #vilafranca @Jordi Casanovas @teatrelliure #teatre #humanity
@Pruna Ana  Celebrem #LoveTheatreDay al @teatrelliure amb #vilafranca. Excel·lent retrat de la família catalana que m'ha emocionat com feia temps. Gràcies.
@ailan81 Fantàstica #vilafranca,@vickyluengo #lluisacastells ... Tots i sobretot #manelbarceló La realitat de moltes famílies! Aneu-hi! @teatrelliure
@quiquequera Grans interpretacions i diàlegs a #vilafrancadinar de @Jordi Casanovas; molt recomanable! Al @teatrelliure 29/11
@Montsllussa Veure #vilafranca al @teatrelliure és viure el millor i el pitjor de les famílies. Manel Barceló m'ha robat el cor. Gràcies @Jordi Casanovas
@jmbunyol Vilafranca al @teatrelliure: el nostre Agost, les misèries d'una família a cor obert. El patriarca Barceló, commovedor.
@EduBeltranEdu dissabte vaig veure #vilafrancadinar i vaig quedar tan colpida que avui hi torno... ens veiem al @teatrelliure aquest vespre :)
@Laaauuraa Encantada d'haver vist ahir #vilafranca al @teatrelliure Una obra fantàstica que parla sobre les veritats de la vida. 100% recomanable
@CarlesCapde M'ha encantat #vilafranca d'en Jordi Casanovas al @teatrelliure. Això de la família és ben sucós i complicat :)
@ErnestRusines #vilafranca: costumisme descarnat, tragicòmic i emocionant del país i els seus humans. Bravo, @teatrelliure, @Jordi Casanovas i tot l'equip!
@araladiv Sabeu? Al @teatrelliure fan #vilafranca una obra de @Jordi Casanovas. És genial, bona, dramàtica, riallera, sorprenent, currada... Fantàstica
@RuGarciaE La #vilafranca del @teatrelliure podria ser qualsevol poble d'aquí i els seus protagonistes la meva o la teva família. M'agrada el retrat!
@xgumara Fantàstica #vilafranca al @teatrelliure! Imprescindible!! i amb BSO d'@annaroigilombre
@meroba57 @teatrelliure #vilafranca excel·lent història tan real com la vida representada per excel·lents actors segur que hi trobem un personatge conegut.
@cbonamus Porteu a algun amic poc teatrero al @teatrelliure a veure #vilafrancadinar. Feu-li aquest favor. Bravo @Jordi Casanovas!
@nuria1954 Avui he vist #vilafranca al @teatrelliure Treball excel·lent dels actors, direcció i il·luminació perfectes. Bravo!!!
@AlbertoRamosB 'Vilafranca' de @Jordi Casanovas, al @teatrelliure, és un senyor castell aixecat per una colla formidable (i una pinya molt sòlida). Bravo!
@davidandreu Una vegada més, recomano Vilafranca, de @Jordi Casanovas. Ara la podeu veure al @teatrelliure. Imprescindibilèrrima!
I avui divendres, funció accessible amb sobretítols adaptats i audiodescripció
Vilafranca (un dinar de festa major)
autoria i direcció Jordi Casanovas
Montjuïc - fins al 29 de novembre
 
més informació
veure els vídeos
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
CONILLET: DIUMENGE COL·LOQUI I DIMECRES VINENT, ÀGORA LLIURE - UPF
Clara Segura continua impactant amb Conillet, la peça que ha sorgit d'un text de Marta Galán Sala amb dramatúrgia i direcció de Marc Martínez. En som testimonis nosaltres, vosaltres i la crítica. Mireu:
"A Conillet no hi la veu d’una ploramiques, sinó la d’una revoltada; el testimoni d’una impressionant i meravellosa voracitat vital. No us el perdeu! (Joan-Anton Benach, La Vanguardia)
"L'obra és divertida i ambiciosa. Còmica i compromesa, i revela la manera d'actuar de la societat, dels convencionalismes i els codis que no s'aturen a relativitzar. Excel·lent.” (Jordi Bordes, El Punt Avui)
"Clara Segura aboca tanta passió i tanta credibilitat en el personatge que aconsegueix convertir la seva experiència vital en un tros de vida col·lectiva que dóna veu al món de la dona, no només a la dona actual (···) Una interpretació seductora i enganxadissa, que l'actriu expulsa epidèrmicament." (Andreu Sotorra, Clip de Teatre)
"Poques, com Clara Segura, serien capaces d’aixecar un text tan descomunal com aquest. Correu-hi, abans que s’acabin les entrades. Teniu temps fins al 6 de desembre. No us en penedireu. No us ho podeu perdre. Parla de vosaltres.” (Xavier Antich, Ara)
Conillet, de Marta Galán Sala
dramatúrgia i direcció Marc Martínez
Montjuïc/Espai Lliure - fins al 6 de desembre
Si voleu venir, correu a comprar entrades que això va molt ràpid! I recordeu que aquest diumenge farem col·loqui després de la funció amb l'equip artístic (el podeu seguir EN DIRECTE! a través del web). I que dimecres vinent, a les 18:30h. fem sessió de l'Àgora Lliure - UPF en la taula rodona I les superdones van dir prou, amb Pilar Medina-Bravo, Júlia López i la pròpia autora, Marta Galán Sala. L'entrada és lliure i l'aforament, limitat.
 
més informació
veure el col·loqui EN DIRECTE!
Àgora Lliure - UPF
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
MÉS ENTRADES PER AL TEATRO DE LA CIUDAD!
Estem molt contents d'anunciar-vos que disposem de més entrades per a les funcions dels tres espectacles de la companyia Teatro de la Ciudad, que podreu veure del 3 al 6 de desembre: Edipo rey, de Sòfocles, dirigit per Alfredo Sanzol; Medea, a partir de Sèneca, Eurípides i altres, dirigit per Andrés Lima, i Antígona, de Sòfocles, dirigida per Miguel del Arco. Tres tragèdies clàssiques protagonitzades per Juan Antonio Lumbreras, Aitana Sánchez-Gijón, Carmen Machi i Manuela Paso. I si les voleu veure totes tres, podeu comprar les entrades en pack. No volem que us ho perdeu!
 
més informació
comprar entrades
comprar un pack
 
 
texto imagen alt
 
   
entitat concertada amb
   
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
   
mitjans patrocinadors

 

Publica un comentari a l'entrada