15.11.15

aPortada


 
 

 
THINK DIFFERENT, TRAIN DIFFERENT
Hem capgirat el concepte per ensenyar-te a comunicar diferent
 
 

 
Perquè saps que la comunicació és clau a la teva organització però et costa donar-li la volta. Perquè l’oferta formativa existent et sona sempre a la mateixa cançó. aPortada t’ofereix Think Different, TRAIN DIFFERENT.

Un nou estil de formació, més fresc, participatiu, pràctic i personalitzat que beu d’anys d’expertesa com a consultors de comunicació. aPortada porta 15 anys formant a directius i equips d’organitzacions amb uns alts índexs de valoració i resultats.

Think Different, TRAIN DIFFERENT perquè les nostres formacions sempre sorprenen. Amb tècniques creatives – i incorporant en alguns casos artistes per innovar en les nostres formacions – t’ajudem a sortir de l’àrea de confort per assolir una major transformació i desenvolupament de competències comunicatives.

Si dius les coses igual com sempre, no comunicaràs mai diferent
Comunicació al servei de l’efectivitat del discurs, del lideratge i la influència, del storytelling corporatiu, de la gestió del canvi, de les relacions interpersonals i el clima, de la gestió de crisi…

Perquè la comunicació és clau a la teva organització i només la pots confiar a professionals experts i a tècniques innovadores... t’animem a TRAIN DIFFERENT.

 
 

 
15 anys
15 % de descompte
 
aPortada ha celebrat
aquest 2015 els 15 anys d’història, ofereix als encàrrecs que feu abans de finals d’any un 15% de descompte
 

 
Vols que et vinguem a veure i t’expliquem com podem ajudar-te?
 
 

 
 
aPortada Comunicació
Plaça Francesc Macià 5
08021 Barcelona
93 318 26 50

facebook_ico twitter_ico web_ico