6.11.15

T lliure


BULLETÍ 16 / 6 DE NOVEMBRE DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   VILAFRANCA / SER-HO O NO (exhaurit!)
  PRÒXIMAMENT   CONILLET
 
texto imagen alt
 
SOM I SEREM GENT CATALANA, A VILAFRANCA
Vilafranca és l'espectacle que ha creat Jordi Casanovas amb un grapat d'actors d'una trajectòria indiscutible. Avalat per l'entusiasme del públic en les més de vint funcions que ja se n'han fet en gira (amb uns tretze mil espectadors), ahir a Montjuïc es va guanyar un cop més una càlida ovació d'estrena. L'espectacle toca l'arrel ancestral de la identitat, la cèl·lula embrionària d'allò que som: la família. I ho fa mostrant-nos el ritual solemne d'un dinar de festa major després del qual res ja no tornarà a ser com abans. Perquè els catalans som així i així serem (o potser no), heu de venir.
Vilafranca (un dinar de festa major)
autoria i direcció Jordi Casanovas
Montjuïc - fins al 29/11


 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
LA SETMANA QUE VE, CLARA SEGURA A CONILLET
S'estrena avui en el marc del Temporada Alta - Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt (on fa funcions avui i demà) i la setmana que ve ja es fa el cau a l'Espai Lliure de Montjuïc. Parlem de Conillet, l'espectacle que ha sorgit d'un text de Marta Galán Sala escrit ara fa deu anys després de passar per les mans de Marc Martínez i Clara Segura Per a l'autora, el text és només un pretext per explorar l'ànima d'una dona que està farta de fer de 'superdona' quotidiana. Una navegació, un naufragi i un despullament davant de les pors, les misèries i les fortaleses de qui, com el famós conillet del timbal de Duracell que inspira el títol de l'espectacle, no s'atura i no s'atura i no s'atura...
Conillet a partir d'un text de Marta Galán Sala
adaptació i direcció Marc Martínez
Montjuïc/Espai Lliure - de l'11/11 al 6/12
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
SER-HO O NO: DIUMENGE COL·LOQUI I DIMARTS, ÀGORA LLIURE - UPF
Estem molt contents: les entrades per a les funcions de Ser-ho o no, de Jean-Claude Grumberg, amb Josep Maria Flotats i Arnau Puig, s'han exhaurit a gran velocitat i us n'estem més que agraïts.
Tant si n'heu aconseguit com si no, recordeu que aquest diumenge dia 8 després de la funció es farà col·loqui amb l'equip artístic (si no podeu venir, el podeu mirar EN DIRECTE! a través del nostre web a partir de les 19:45h. aproximadament).
I dimarts vinent, a les 18h., us oferim una nova sessió de l'Àgora Lliure - UPF, una taula rodona per debatre Quan la identitat individual es torna una lluita de trinxeres en contra dels prejudicis amb Malka González, María Prieto, Martí Sans i Xavier Torrens.
Totes dues activitats són d'entrada lliure amb aforament limitat a la capacitat de la sala.
 
més informació
veure el col·loqui EN DIRECTE!
Àgora Lliure - UPF
 
texto imagen alt
 
   
entitat concertada amb
   
patrocinadors de
La Kompanyia Lliure
   
mitjans patrocinadors