16.2.13

"ISAVEL". PROJECTE VERKAMI



PROJECTE VERKAMI PER A L’OBRA DE TEATRE MUSICAL  “ISAVEL” –BASADA EN UNA OBRA DE TONI STRUBELL SOBRE ISABEL VILÀ, HEROïNA DEL FOC DE LA BISBAL I “PRIMERA DONA CATALANA SINDICALISTA”– AMB CARLES GRAMAJE (DAGOLL-DAGOM/“MARICEL”) DE PROTAGONISTA.  VOLEM ESTRENAR A LA TARDOR.  PODEU COL.LABORAR-HI?  EN TINDREU LES ENTRADES ASSEGURADES!

Benvolguda Imma,
Juntament amb el grup d’Art Teatre i amb actors com Carlos Gramaje (Dagoll-Dagom), Iris Vilà (d’Art Teatre)  i Carles Casanovas (del grup Port Bo), estem en vies de produir un ambiciós musical sobre la vida de la primera dona catalana sindicalista, la llagosterenca i heroïna del Foc de la Bisbal, Isabel Vilà. Una vida extraordinària. Pretenem estrenar l’obra –amb música magnífica del mestre Toni Mas (ex director de l’Orquestra Maravella)– a Girona, Figueres i Barcelona mateix. Per realitzar aquesta obra, ens cal comptar amb el micro-mecenatge i l’ajut de la gent. Ho fem a través d’un projecte Verkami amb el qual ens agradaria molt que hi col.laboressis. Hi ha múltiples recompenses com veureu a la web de Verkami (vegeu més avall)! Pots reservar-hi ja les entrades (Girona, Barcelona) i així podem comptar amb un capital que ens permetrà de portar a terme les primeres inversions (escenografía, lloguers, materials….).
L'enllaç per informar-se’n i per col.laborar amb el projecte és:

Estaríem molt agraïts si ens pots fer un cop de mà tot contribuint amb el teu micro-mecenatge (podeu comprar-hi les entrades ja!) o amb la difusió del projecte entre els vostres cercles especialitzats, amics, coneguts, blogs temàtics, facebook, twitter...
Ànims i que corri la veu!
Una abraçada,

Toni Strubell, Kim Planella i Toni Mas,

El projecte compta amb el suport moral de l’Ajuntament de Llagostera, els Amics d’Unesco Girona, el G.E. Bell-Matí de Llagostera, l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) la Comissió de la Dignitat, Comissions Obreres de Girona, el Consorci de les Gavarres, el Museu del Suro de Palafrugell, Ràdio Llagostera, el Restaurant Can Panedes de Llagostera, el Restaaurat La Pansa de Sant Feliu de Guíxols, el Teatre Jardí de Figueres i la UGT de Girona.