16.2.13

TEATRE TANTARANTANA

Hola,

Per la propera obra que es representarà al Tantarantana a partir del 22 de febrer, SI NO ENS PAGUEN, NO PAGUEM! una nova versió del text original 'Aquí no paga ni Déu', actualitzada i revisada per Dario Fo i Franca Rame, aplicarem una nova forma de pagament que afecta inevitablement a les promocions i que anomenem TAQUILLA INVERSA. L’espectador pagarà a la sortida el que consideri just a excepció del grups per qüestions operatives. Per aquesta raó no hi haurà cap possibilitat de fer cap promoció excepcional excepte per grups. Tal volta és una molt bona comèdia per divertir-se en companyia...
Per aquesta raó hem considerat una promo alternativa per tal que puguem continuar col·laborant conjuntament amb vosaltres.

Per qualsevol dia que dura l’espectacle proposem sempre i quant es reserve prèviament (Aforament limitat):
· de 5 a 10 persones 13€
· a partir de 10 persones 12€
· a partir de 20 persones 11€

Independentment d’aquesta promo, us agrairíem la difusió de l’espectacle a aquelles persones o col·lectius, associacions... que considereu els hi pugui interessar.
Molt amables d’avançament

Esperem la vostra resposta per tal de saber què us hi sembla!
Salutacions,

Enrique Ferrando
 93 441 70 22

-->
SI NO ENS PAGUEN, NO PAGUEM!
TEATRE TANTARANTANA – TEATRE DE L’ENJÒLIT – LA CONQUESTA DEL POL SUD

A PARTIR DEL 22 DE FEBRER
(Funcions prèvies: 22, 23, 24 i 27 de febrer | Estrena oficial: 28 de febrer)

AUTOR Dario Fo | DIRECCIÓ i TRADUCCIÓ Carles Fernández Giua VERSIÓ Carles Fernández Giua i Elies Barberà | REPARTIMENT Albert Alemany: LLUÍS - Elies Barberà: JOAN - Jenny Beacraft: MARGA - Arnau Marín: MOSSO, POLICIA NACIONAL, FUNCIONARI i AVI - Marta Montiel: ANTÒNIA | FITXA ARTÍSTICA Disseny d’escenografia i vestuari: Lluna Albert - Disseny de so: Samuel Törnqvist - Disseny d’il·luminació: Joan Grané - Fotografia: Fede Nieto

SINOPSI
Un grup de treballadors, farts de la situació d’explotació i d’inseguretat laboral contínua, farts d’una crisi que la gran banca ha provocat i arrel de l’encariment abusiu dels preus, decideixen rebel·lar-se contra el sistema i, simplement, deixar de pagar. El detonant de la situació és, precisament, el fet que, a alguns supermercats, la gent s’emporta el menjar sense passar per caixa. La situació, és clar, s’anirà complicant i esdevenint cada cop més surreal i frenètica fins arribar a un escenari d’autèntica revolta social.
Espectacle en català | Durada: 1h 45min (amb entreacte)

Taquilla inversa: l’espectador pagarà a la sortida de l’espectacle el que li sembli just. (*)
S’haurà de reservar prèviament al telèfon 93 441 70 22 o per mail a teatre@tantarantana.com.
(*) A excepció del grups per qüestions operatives.

9  no us podeu perdre:  tràiler 1  -   tràiler 2  -   tràiler 3

TEATRE TANTARANTANA
carrer de les flors 22 - 08001 Barcelona | telèfon 93 441 70 22  |  teatre@tantarantana.com