6.5.15

1 de 31 Ja es poden comprar les entrades de DocsBarcelona 2015

 
Docs_DATA_CAT
 

 
Ja es poden comprar les entrades de DocsBarcelona 2015
 
thumbnail-video-docsbarcelona
 
DocsBarcelona posa a la venta les entrades anticipades de la divuitena edició del festival. Aquest any es podran veure 43 pel·lícules de 26 països diferents. A la Secció Oficial trobareu una selecció dels documentals més impactants del panorama internacional actual. A les Sessions especials descobrireu les produccions més destacades, fora de competició. En El Documental del Mes 10 anys recuperarem 4 títols que han deixat una gran petjada en la història del projecte. Al DOC-U podreu conèixer els joves documentalistes catalans del futur.
 

 

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ

 

 

Per comprar les teves entrades clica AQUÍ

 

 
 
 

 

Obrim inscripcions al Docs&Wine


Docs&Wine
Has pensat mai què pot sorgir de la combinació de documentals i vi? Aquest any volem oferir una nova activitat per gaudir en grup, en un ambient relaxat en què descobriràs noves sensacions.
El dissabte 30 de maig al restaurant Semproniana, la somelier Astrid Goldstein d’El Celler de Can Mata realitzarà un maridatge especial que posarà a prova els participants agrupats en parelles. Després de visionar 5 clips de 5 pel·lícules del Festival, les parelles hauran de maridar cada film amb un dels vins seleccionats. Un joc en què els participants gaudiran d’una nova forma d’aproximar-se al món documental a través del vi. Una pionera experiència sensorial que no et deixarà indiferent.
 

 

FES CLICK I VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

 

 
 
 
 
Inscriu-te com a voluntari i forma part del Festival
 

img_6275

 
Una oportunitat per conèixer com funciona un festival, connectar amb altres persones del sector audiovisual, aprendre de l’experiència de participar a l’organització, però sobretot, és una oportunitat per gaudir de l’esdeveniment.
 


 

INSCRIU-TE COM A VOLUNTARI AQUÍ