butaques-plataforma-vCurs avalat per l’AREC (Associació de Regidoria de l’Espectacle de Catalunya)

 

En aquest curs aprendrem què implica ser un regidor d’escena, tot especificant-ne les seves tasques i la seva intervenció en les diverses fases del procés de treball d’un espectacle (preproducció, assaigs i execució).
Donarem a conèixer les seves eines (guió, quadern de regidoria, tablilla, fulla d’incidències) i també farem una introducció a altres regidories, com ara les d’òpera, musical, esdeveniments, espectacles de carrer i concerts.

Dates: entre el 14 i el 28 de maig (25h)
Horari: de 19.30h a 22h
Preu: 175€

 

Professorat

Violeta Segura

D’entre les diverses tasques que he realitzat al llarg dels darrers 25 anys, destaco: Producció i coordinació de les Cerimonies Olimpiques del 92, responsable d’espai, producció i regidora a l’ICUB pel Festival Grec i Festes de la Mercè diversos anys, Regidora de parets al Mercat de les Flors, regidora de companyia, productora i coordinadora tècnica amb La Fura del Baus , Ajudant de direcció tècnica a La Compañía Nacional de Teatro Clásico, Regidora a Port Aventura, Responsable d’espai al Forum de les cultures.
M’han publicat el llibre de regidoria ¿Regiduría arte o técnica? al 2004 per l’editorial La Avispa. He elaborat un vocabulari tècnic de l’espectacle pel web de l’AREC (arec.cat). És un diccionari amb més de 300 mots relacionats amb les tècniques teatrals i artistiques. Professora en els tallers de regidoria de l’espectacle a l’escola Eòlia i al TTE.

Salvador Ferrer

Des de 1989, la meva àmplia experiència en teatre, cinema, esdeveniments i moda inclou diverses tasques totes relacionades amb el món del ‘espectacle. Coordinador tècnic, regidor de companyia, regidor d’esdeveniments i desfilades de moda, responsable d’espai, ajudant de producció, ajudant de direcció de cinema. Entre altres ha treballat amb l’ICUB per les festes de la Mercè, el Festival Grec i la Calvacada de Reis, el Forum de les cultures, l’ EXPO de Saragossa, Festival de Cinema de Màlaga, pel·lícules l’Educació de les Fades, Salvador, La teva vida en 65 minuts, l’espectacle West Side Story entre altres. Professor en els tallers de regidoria de l’espectacle a l’escola Eòlia organitzat per la AREC en totes les edicions que s’han programat.

Quico Romeu

Entro en contacte amb el món de l’espectacle amb Maria Aurèlia Capmany, Jaume Vidal i Alcover, i Josep Anton Codina i els espectacles de cabaret literari de la Cova del Drac, a finals dels 60. Formo part com actor i creador del primer equip de ELS COMEDIANTS. Membre fundador de DAGOLL-DAGOM i de LA VENDETTA. Entre altres tasques destaco la de regidor a les Cerimonies Olimpiques de Barcelona 92. Col·laboro en el disseny del departament de producció de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Finalista al Festival Internacional Teatre de Sitges 1980, en l’apartat de textos teatrals, per “Ferrer i Guàrdia”. Finalista al Festival Internacional de Teatre de Sitges 1980 amb el muntatge “Ferrer i Guàrdia”. Premi Nacional de Teatre Ignasi Iglesias 1983 i Premi Les Corts 1987, amb “Porta’m Flors al Funeral”. Professor en els tallers de regidoria a l’escola Eòlia en totes les edicions, responsable de diversos temes.

Necessites més informació? Posa't en contacte amb nosaltres!

 Eòlia ESAD | c/Casp 82; 08010 Barcelona | 933 192 397 | eolia@eolia.cat