19.5.15

DocsBarcelona: Master Classes i Secció DOC-U


Docs_DATA_CAT
 


 
Màster Classes, els nous talents del documental al DOC-U, Docs&Wine i DocsBarcelona Online!
 


 

ESTUDI DE CAS: LA LLISTA DE FALCIANI


La llista de Falciani_08
Estudi de cas amb l’equip de producció de La llista de Falciani, una co-producció entre Gebrueder Beetz Filmproduktion (Alemanya) i Polar Star Films (Catalunya) que ens submergeix en la cara oculta dels poders econòmics. El productor Carles Brugueras i la productora executiva Bettina Walter ens expliquen tots els secrets per fer una pel·lícula amb un protagonista com Hervé Falciani.

Dijous 28 de maig a les 18.00h a l'Auditori de la Pedrera

 


 

7 PLANS 7: SIGNE BYRGE SØRENSEN.


Portrait of Producer Signe Byrge Sørensen
7 PLANS 7 és la proposta anual de DocsBarcelona a una personalitat rellevant del món documental, qui amb la tria de 7 plans o seqüències de la seva trajectòria obre el debat sobre el llenguatge audiovisual.
La productora de La Mirada del Silencio (The Look of Silence), Signe Byrge Sørensen, ens parla de la seva experiència en la producció després de revolucionar l'escena documental el 2011 amb The Act of Killing 7 seqüències per explicar els moments més destacats de la seva filmografia.

Divendres 29 de maig a les 19:00h a l'Auditori de la Pedrera

 


 

PER MÉS INFORMACIÓ CLICA AQUÍ

 


 
 
 

 

Descobreix el futur del documental català

La segona edició del DOC-U presentarà els projectes documentals de 11 joves talents del nostre país. Entre d'altres s'hi podran veure Puño y metal, guanyadora de la millor direcció als Premis SGAE Nova Autoría del Festival de Sitges, Cartes al meu fill, la vessant més íntima d'Eudald Carbonell, i Reborn, un original retrat de la gentrificació del barri Gòtic. 
 

2. Foto 2. Prologue1

 

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL DOC-U

 


 
 
 

 

Inscriu-te al Docs&Wine: una iniciativa pionera

Docs&Wine
DocsBarcelona t’ofereix l’oportunitat de viure una experiència única. Has pensat mai què pot sorgir de la combinació de documentals i vi? Un joc en què els participants gaudiran d’una nova forma d’aproximar-se al món documental a través del vi. Una activitat pionera que no et deixarà indiferent.
 


 

FES CLICK I VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

 


 
 
 

 

DocsBarcelona Online, ben aviat a Filmin!


Filmin
DocsBarcelona arribarà a tota Espanya amb una selecció de les pel·lícules del festival, a través de la plataforma Filmin, la referència en el món del cinema independent. A partir del 27 de maig i fins el 14 de juny es podrà veure en exclusiva una selecció de 5 pel·lícules de l’edició 2015, a més de 10 títols d’anteriors edicions de DocsBarcelona.