9.5.15

La Poderosa - CROSSOVER + Nøn-Oxymorøn

CROSSOVER + Nøn-Oxymorøn


La Poderosa té el gust de presentar el proper diumenge 10 de Maig:

CROSSOVER, un projecte de Carles Maria Romero, en col·laboració amb Michael Hart i Helio Reguera.

Sobre CROSSOVER, Maria Romero escriu: "He tingut sempre una fascinació per com es mouen l * s maricons. La curiositat per com es conforma la mirada sobre est * s / nosaltres * si de què estan fets poèticament aquests cossos m'ha portat a ocupar-me en l'assumpte a través de col·laboracions amb diversos artistes visuals i escènics.

Crossover és a Colòmbia un tipus de festa popular en què es barregen estils de música dissimilis. M'apropio d'aquesta "operació curatorial" per enllaçar dansa, so i poemes. La poesia es presenta aquí com un espai de transgressió gramatical i racional en nom d'una re-configuració semàntica, i em connecta amb la manera en què "les boges 'es mouen.

El so crida aquí per un lloc per destruir i reformar el reconeixible. Un tartamudeig, un balboteig, 1 taloneig, 1 assaboreixo, una insinuació silenciada o una impossibilitat de vocalitzar una emoció excedida. A través d'una situació performàtica introdueixo físicament al públic en una investigació del que és identificable pel que fa al moviment del que s'encaixa en algun gènere com al de l'ésser marica, que per a mi, es troba en un estat intersticial, tant reconeixible com indeterminat. El defineixo com un cos cultural que es recompon també a través de l'acció d'art.

No vull tenir l'última paraula sobre el tema, per tant deixo el projecte obert i per a cada encarnació del mateix, treball amb col·laboradors locals. "En aquest ocasió amb el fotògraf / performer / productor Michael Hart i el músic electrònic Heli Reguera, qui a més farà un concert del seu nou projecte en solitari Non-Oxymoron.

>>llegir mes



CROSSOVER va ser desenvolupat i presentat en:: Galería Turner Contemporary (Margate, Reino Unido), Tanks/ TATE (Londres), Le Lobe (Chicoutimi, Canada), Fonderie Darling (Montreal), Double Double Land (Toronto), Galería Santa Fé (Bogotá), Universidad del Atlántico (Barranquilla), The Spectrum y 280 Washington Ave (Nueva York), ESPAI ERRE (Barcelona), Centro Coreográfico da Cidade (Rio de Janeiro) y Galería Réunion (Zürich).

Moltes gràcies a Nev Schulman pel seu generós suport.

19:00_ Obren portes
19:30_ CROSSOVER
20: 50_ Nøn-Oxymorøn
Día: 10 de may | 19h

Entrada a l'esdeveniment: 5 €