9.5.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 35 / 8 DE MAIG DEL 2015

BULLETÍ 35 / 8 DE MAIG DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   EL CURIÓS... (EXHAURIT!) / FRANK V / TOT PELS DINERS 2. CLEÒPATRA
  PRÒXIMAMENT   UN ENEMIC DEL POBLE
 
texto imagen alt
 
HEM ESTRENAT CLEÒPATRA: DYLAN BRAVO ARRIBA AL POBLE SEC!
Des de dimecres ja és a l'Espai Lliure Cleòpatra, la segona part de la trilogia Tot pels diners. Iván Morales ha elaborat una història que gira el prisma cap al nostre àmbit més proper, al barri, a l'economia aparentment invisible però que tots sabem que existeix. Si vau veure Mammón, podeu seguir la singladura de Dylan Bravo [Manel Sans], ara a Barcelona, al Poble Sec, aquí al costat... L'heu de veure!
Tot pels diners 2. Cleòpatra
Espai Lliure, fins al 24 de maig
(i al juny, L'onzena plaga!)
 
més informació Cleòpatra
més informació Tot pels diners
comprar entrades individuals
comprar pack (12 € l'espectacle)
 
texto imagen alt
 
FRANK V, OPERETA DE LUXE D'UNA BANCA PRIVADA
"De luxe". Així defineix La Vanguardia Frank V, el musical que ha dirigit Josep Maria Mestres amb text de Friedrich Dürrenmatt. Una mirada iconoclasta a la banca que és tan atroç i actual que ens fa riure. I tot, a ritme del rock del grup Obeses! No us el deixeu perdre!
“Opereta de luxe. El director Josep Maria Mestres ha sabut fer-se acompanyar per la fortuna i el seu muntage de Frank V de Dürrenmatt, brillant, entonat, equipat amb tota la munició original, quedarà, ben segur, entre els millors de la seva carrera. Excel·lent direcció d’intèrprets de Josep Maria Mestres. Esplèndida l’escenografia de Pep Duran i la coreografia de Montse Colomé. En resum, un aplec de luxe per a un muntatge del tot recomanable.”
Joan-Anton Benach (La Vanguardia)
Frank V (opereta d'una banca privada)
Montjuïc - fins al 17 de maig!
 
més informació
la premsa ha dit
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
AVANÇAMENT DE TEMPORADA: TORNEN RHUM I EL CURIÓS INCIDENT DEL GOS A MITJANIT
Lluís Pasqual, director d'aquest teatre, va anunciar fa un parell de dies el retorn d'El curiós incident del gos a mitjanit i de Rhum durant la temporada vinent. Dos espectacles que ha destacat per la seva acollida entusiasta per part del públic, i que se sumen a El rei Lear (un retorn anunciat anteriorment i ja a la venda).
Les entrades per a El curiós incident... i Rhum estaran disponibles a finals de juny, amb les de la resta de la programació 2015/16. Estigueu atents!
 
més informació Rhum
més informació El curiós incident...
més informació El rei Lear
comprar entrades El rei Lear