2.6.14

EÒLIA. INTENSIUS D'ESTIU EL PLANTER - 2014

INTENSIUS D'ESTIU EL PLANTER· 2014

NYC DANCE EXPERIENCE
amb Tony James

Dimarts 1 i dimecres 2 de juliol, de 16 a 17.30h.
Una experiència única en el món de la dansa, amb l’oportunitat de treballar amb un espectacular ballarí format a Nova York, que ha actuat en diferents musicals de Broadway i com a cos de ball de diferents artistes musicals (Michael Jackson, Madonna) En les dues sessions programades es combinen diferents estils de dansa i ball, i es munten diferents coreografies.
Per a nens i nenes de 8 a 14 anys.

INTRODUCCIÓ AL DOBLATGE
amb Montse Miralles i Enric Cusí

Dies 1, 2 i 3 de juliol, de 17 a 18.30h.
Dia 1 a Eòlia, dies 2 i 3 a CYO studios
El curs serà eminentment pràctic. Constarà de 1,5 hores en una aula on es farà una classe teòrica que ens permetrà entendre els conceptes bàsics de la tècnica de sincronització o doblatge, i que ens servirà també per preparar les 2 següents classes de pràctica en un estudi professional (CYO studios).
Per a joves de 10 a 16 anys.

JAZZ I COREOGRAFIES DE MUSICALS
amb Elisabet Paz

Del 7 a l’11 de juliol, de 19 a 20.30h.
L’objectiu d’aquest curs és treballar una coreografia de musical i, a part de treballar la tècnica bàsica, donar molta importància a l’actitud del ballarí dalt de l’escenari. Veurem com treure-li partit a la coreografia i a nosaltres mateixos ballant-la. Com identificar els moments més importants per no ballar-la d’una manera plana, com escoltar la música i interpretar-la amb la nostra dansa. I molt important, saber ballar amb altres ballarins al nostre voltant, ser conscients de l’espai que ocupem entre ells i que tots creem un conjunt, que no estem ballant en solitari. Treballarem números corals, no solos, lo qual moltes vegades és molt més difícil.
Per a Joves de 12 a 18 anys.

DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA TEATRAL PER A JOVES
amb Aleix Fauró

Del 7 a l’11 de juliol, de 17 a 19h.
Què fa un director de teatre? Quines són les feines que realitza abans no comença el període d’assajos? Com passa de la idea a l’acció? Què és l’escriptura teatral? I la dramatúrgia? Quin paper juga en un procés de creació teatral?
Endinsa’t en l’ofici de director escènic i de dramaturg. A partir d’una idea, d’una imatge, d’aquell personatge curiós que passeja pel teu barri, d’una anècdota emocionant, dels grans conflictes de la humanitat o de les petites discussions familiars començaràs a crear un univers dramàtic que tu mateix decidiràs com explicar. Atreveix-te a posar en escena les teves idees i a donar-hi llum per a transmetre emocions i coneixement als espectadors.
Per a Joves de 15-18 anys.
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat