12.6.14

I AM AN ARTIST. TALLER DE GAMING

twitter facebook
CAPCALERA CULTHUNTING-1
TALLER DE GAMING
Dijous, 19 de juny  (16 a 18,45h)
Arts Santa Mònica (Rambles, 7)

El poder del joc radica en gran part en la capacitat mobilitzadora de l'individu. Quan juguem, la vida real queda temporalment suspesa, mentre ens adentrem en un món amb les seves pròpies regles. El gran quid de la qüestió respecte la gamificació és com d'una activitat gratuïta com és el joc, que no espera res fora de si mateix, poden les empreses obtenir un retorn de la inversió, mesurat en captació de clients, índex de fidelització o augment de productivitat. 

PROGRAMA

16h
Conferència inaugural

Montecarlo, Filmmaker, Storyteller, Transmedia Architect

16,40h
Pausa


17h
Taller: El poder joc: fins la gamificació i més enllà

Imma Marín, fundadora i directora de Marinva

18,45h
Fi del Lab
montecario

Montecarlo

Llicenciat en Belles Arts i MBA en cinema i televisió. Va començar la seva carrera com a autor de còmic (escriptor i artista) i realitzador de vídeo. Ha escrit llarg metratges i té altres projectes de cinema de guió-adulterat (ficció i documentals). Ha dirigit curt metratges i sèries d’animació en 3D, fent-se càrrec del guió, l’storyboard i direcció. També ha dissenyat exposicions i jocs interactius. El seu interès per l’exploració de noves corrents narratives l’ha portat a crear Química Visual, una empresa que treballa a dues àrees: Storytelling per a organitzacions i creació de projectes transmedia. És coautor de la novel·la “El Consejo”, una història sobre el poder de la narrativa d’històries, i autor dels llibre “Tècniques de Cinematografia” i “Un día a la vez – un viaje a través de las imágenes”.
 
imma marin marinva

Imma Marín

Fundadora i directora de MARINVA, una consultoria creada al 1995 especialitzada en educació, comunicació i formació a través del joc. És experta en jocs, joguines i tecnologia i educació en el temps de lleure. És presidenta d’IPA a Espanya (Associació Internacional pel Dret dels Infants a Jugar) i directora de l’estudi “Els patis de les escoles: espais d’oportunitats educatives”, informe editat per la Fundació Jaume Bofill. És també sòcia fundadora d’ATZAR (Associació de Ludoteques i Ludotecaris/es de Catalunya). Assessora pedagògica de la Fundación Crecer Jugando, y membre de diverses organitzacions de renom sobre el tema del joc. Autora de diversos articles i llibres.
Desperta l'artista que tens dins!

CultHunting·Lab és un punt de trobada entre directius i artistes.
Un espai on els directius podran viure en primera persona els processos creatius, apropar-se al món de l'art i descobrir l'artista que tots portem dins.


CULTURA COM A MOTOR D'INNOVACIÓ A L'EMPRESA

Preu inscripció:
50€
Inscripcions a: formulari d'inscripció
Per a més informació: 
culthunting@aportada.com