25.6.14

EÒLIA: INTESNIUS ESTIU 2014

Intensius ESTIU 2014

CONSTRUCCIÓ DE PERSONATGES PER TELEVISIÓ
amb Pau Freixas

Del 30 de juny al 10 de juliol (2 setmanes) Horari: de dilluns a dijous, de 19 a 22h
Es tracta d’un curs bàsicament pràctic on cada alumne podrà treballar el procés de construcció d’un personatge i aixecar una escena. Per portar-ho a terme treballarem amb material del proper projecte de sèrie del Pau, encara no rodat. D’aquesta forma el procés serà el més real possible i enriquidor per a totes les parts implicades.
Un dels dies del curs els guionistes de la sèrie assistiran a la classe, veuran la proposta dels actors i comentaran amb ells alguns matisos dels personatges i les sensacions que els suggereixin en la proposta.
En resum, l’objectiu principal del curs és que l’actor visqui el procés de construcció de personatge tal i com es produeix en un rodatge professional..
PAU FREIXAS: director i productor executiu de sèries com Polseres Vermelles o Los Misterios de Laura, i de pel·lícules com Héroes i Cámara Oscura.

A CHORUS LINE el musical
amb Roger Pera amb la col·laboració de David Garcia (treball vocal) i Mònica Vega (coreografia)

Del 30 de juny al 11 de juliol de 2014, de dilluns a divendres Horari: de 19 a 22h. Funció: Dissabte 12 a les 21h.
Has estat mai a Nova York? Vols viure l’experiència d'un càsting per a una producció musical al bell mig de Broadway? Vols sentir-ho, patir-ho i provar-ho? Apunta’t doncs al musical A CHORUS LINE. 13 actors i actrius lluitant pel seu somni. *Hi haurà una petita trobada abans del curs per tal de veure tots els actors i fer el repartiment de personatges.


ROGER PERA: Nascut a Barcelona, és actor de teatre, cinema i televisió. També és actor de doblatge i de locució. Va estudiar interpretació al Col·legi del Teatre amb Boris Rotenstein i també ha estat a la Yale School of Drama (EEUU). Ha estat professor d’interpretació a les escoles Set d’Acció i Eòlia ESAD i actualment dóna classes a l’Escola Catalana de Doblatge. D’entre tota la seva experiència professional, podem destacar la seva presència a la televisió en sèries com Poblenou, I ara què Xènia i 13 anys i un dia, i en teatre a obres com La Vampira del Raval, In and Out i Germans de Sang.

C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat