9.6.14

TEATRE LLIURE: BUTLLETI 39 / 6 JUNY 2014

BUTLLETI 39 / 6 JUNY 2014 YOUTUBE / FACEBOOK / TWITTER teatre lliure



EN CARTELL ELS DIES FELIÇOS
PRÒXIMAMENT EL HIJO DEL ACORDEONISTA / LA RONDE DE NUIT


e
EL HIJO DEL ACORDEONISTA, A MONTJUÏC A PARTIR DE DIMECRES
És una de les grans novel·les de Bernardo Atxaga, l'escriptor en euskera més traduït arreu del món. El muntatge ve signat Tanttaka Teatroa, que enguany ha rebut el Premi Max 2014 a la Millor Empresa o Producció Privada d'Arts Escèniques per aquest i un altre espectacle. El hijo del acordeonista (Soinujolearen semea), dirigit per Fernando Bernués en l'adpatació de Patxo Telleria, narra la història de dos amics des de la postguerra civil fins als nostres dies, entre Obaba i Califòrnia. Guerra, franquisme, lluita armada i amor seran a Montjuïc a partir de dimecres vinent, dia 11 de juny, i només fins el diumenge 15.
La primera de les 4 úniques funcions és en euskera sobretitulada en català. Divendres 13 hi haurà col·loqui amb la companyia després de la funció. I si voleu, podeu comprar les entrades en pack amb La ronde de nuit per 17€ l'entrada!

  més informació
  comprar entrades
  comprar un pack
LA RONDE DE NUIT O L'EXILI AFGANÈS I EL TEATRE
Le Théâtre Aftaab, en voyage és la companyia afganesa que va fundar Ariane Mnouchkine el 2005 en acabar uns tallers en aquest país devastat per la guerra. Feta a imatge i semblança del Théâtre du Soleil amb actors d'allà -Aftaab també vol dir sol-, la companyia té per lema 'reconstruir el teatre a l'Afganistan' i la seva tasca en aquest sentit ha estat ingent. Però tenien una història paral·lela per explicar: la seva pròpia, la dels refugiats afganesos, la història de l'exili. La ronde de nit és aquesta història feta espectacle amb un motiu central poderosíssim: el teatre com únic espai de refugi i de renaixement personal i col·lectiu. Un projecte col·lectiu que ha dirigit Hélène Cinque i que arriba a Montjuïc el 19 de juny. Imprescindible!

  més informació
  compra l'entrada
  comprar un pack