17.6.14

TÍTOL SUPERIOR OFICIAL EN ART DRAMÀTIC

ESAD EÒLIA - CURS ACADÈMIC 2014-15

TÍTOL SUPERIOR OFICIAL EN ART DRAMÀTIC:

Especialitat DIRECCIÓ ESCÈNICA I DRAMATÚRGIA

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE SETEMBRE: Inscripcions del 21 al 31 de juliol i del 25 al 29 d'agost.

Proves: 1ª setmana de setembre

 

VOLS ESCRIURE TEATRE? VOLS SER DIRECTOR DE TEATRE?

Endinsa’t en el món de la dramatúrgia i posa a prova la teva creativitat per fer de l’escriptura teatral la teva professió. I entrena’t en uns estudis creatius de fonament pràctic en l’ofici de director/a teatral, treballant en equip amb actors i dramaturgs en formació i sota la tutela de professionals en actiu.
Eòlia aposta per una dinàmica de formació eminentment pràctica basada en la sinèrgia entre les especialitats de Direcció Escènica i Dramatúrgia i la d’Interpretació. Aquesta vessant pràctica dels estudis té la finalitat de potenciar els treballs conjunts on els estudiants desenvolupin plenament la seva creativitat i la seva personalitat en el terreny de la interpretació, la direcció teatral i l’escriptura dramàtica des del començament de la seva formació creativa i durant els quatre anys de la carrera.
El pla d’estudis d’Eòlia ha estat elaborat seguint els paràmetres que marca el Pla de Bolonya dins l’Espai Europeu d’Educació Superior, el departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’AQU (Agència de Qualitat Universitària).
Reunions informatives: 4 de juliol a les 18h. i 25 de juliol a les 18h.
Tutories individuals: Eòlia ofereix tutories personalitzades i gratuïtes amb direcció on t’informarem dels continguts dels cursos i de les proves d’accés.
Truca’ns al 933 192 397 o envia’ns un correu electrònic a eolia@eolia.cat i t’atendrem.
C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat