26.6.14

OBJECTIU BARCELONA





Objectiu > Bcn

#PRESENTACIÓ
Sessió especial amb Don McCullin

OBJECTIU>BCN és un projecte de fotografia documental comissariat per Samuel Aranda (guanyador World Press Photo 2012), i organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Al llarg de cinc mesos, dos-cents ciutadans han fet un retrat visual col·lectiu de la ciutat amb l’ajuda d’alguns dels millors fotoperiodistes actuals: Walter Astrada, Fernando Moleres, Emilio Morenatti, Moises Saman, Carmen Secanella, Juan Manuel Castro Prieto, Navia, Cristina García Rodero, Abbas, Joan Guerrero, Txema Salvans, Toni Amengual i David Airob.

Com a cloenda d’aquest projecte, el dissabte dia 28 a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació es podrá veure una primera mostra dels treballs realitzats pels participants. La presentació culminarà amb una sessió magistral a càrrec de Don McCullin (Londres, 1935), un dels més reconeguts fotoperiodistes del segle XX, que ha cobert conflictes armats per tot el món, des de Cambodja fins a Belfast, del Vietnam al Congo. Ell mateix presentarà un documental realitzat sobre la seva figura i obra, McCullin.

Programa 28 de juny

17.30 h Mostra dels treballs d’OBJECTIU ►BCN
18.00 h Projecció documental No me llames fotógrafo de guerra (60 min) sobre els nostres fotoperiodistes Samuel Aranda, Emilio Morenatti, Fernando Moleres i Moises Saman.
20.00 h Sessió magistral amb la participació de Don McCullin, que presentarà el primer documental dedicat a la seva vida: McCullin (90 min).
22.00 h Sessió amb dj.

Entrada lliure. Aforament limitat.