2.3.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 25 / 27 DE FEBRER DEL 2015

BULLETÍ 25 / 27 DE FEBRER DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   EL REI LEAR (exhaurit!) / SOMNI AMERICÀ / JOC DE MIRALLS
  PRÒXIMAMENT   EL TESTAMENTO DE MARÍA / DOLORE SOTTO CHIAVE
 
texto imagen alt
 
AVANÇAMENT TEMPORADA 2015/16: EL REI LEAR JA A LA VENDA!
Gràcies al vostre interès irreductible, i coincidint amb l'última funció d'avui divendres (amb un total de 22.166 espectadors i el 100% d'ocupació) ens complau anunciar que El rei Lear de William Shakespeare dirigit per Lluís Pasqual tornarà a ser en cartell la temporada vinent, 2015/16, concretament del 17 de desembre de 2015 al 31 de gener de 2016, al mateix escenari del Lliure de Montjuïc i amb el mateix repartiment.
La venda d'entrades està ja activa des d'avui mateix a partir de les 12h (hem reservat un 20% de l’aforament per les entrades d’abonaments de la nova Temporada 15/16, que estaran disponibles a partir del pròxim mes de juny).
Un avançament excepcional per a un públic sens dubte excepcional.
 
més informació
clip de vídeo
comprar entrades (funcions Temporada 15/16)
 
texto imagen alt
 
EL TESTAMENTO DE MARÍA, DIJOUS ESTRENA A MONTJUÏC!
Va ser al Festival GREC i arriba la setmana vinent a Montjuïc. És l'espectacle que ha bastit el director de cinema Agustí Villaronga en la seva primera aventura teatral i que ja ha recollit el favor del públic i la crítica també a Madrid. És El testamento de María, una novel·la de l'irlandès Colm Tóibín, un monòleg que pren veu i presència amb Blanca Portillo. La història? La versió dels fets evangèlics cristians segons la Mare de Déu. Una verge Maria pagana, mare, presonera, indignada... No us ho perdéssiu pas!
 
més informació
clip de vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
QUATRE ÚLTIMES FUNCIONS DE SOMNI AMERICÀ!
S'acaba aquest diumenge el Somni americà que el director Oriol Tarrasón ha dut a Gràcia amb La Kompanyia Lliure i Les Antonietes. Si us afanyeu, encara pescareu alguna de les últimes entrades!
funcions: avui divendres a les 20:30h. / demà dissabte a les 17:30 i a les 21h. / diumenge a les 18h.
 
més informació
clip de vídeo
comprar entrades
 
Texto imagen alt
 
LA CRÍTICA HA DIT... JOC DE MIRALLS
Que Annie Baker és tot un fenomen no ho hem descobert nosaltres, però estem molt contents que el muntatge de Joc de miralls que ha dirigit Juan Carlos Martel us presenti una de les autores més interessants de l'actual panorama dramatúrgic nord-americà. Que el teatre pot curar les emocions tampoc no ho hem descobert nosaltres ni l'Annie Baker, però si això s'explica des del teatre mateix el resultat només pot ser una bomba. Mireu què en diu la crítica:
“Implacable i tendre massatge a l’ànima. És un cant al teatre terapèutic.." (Jordi Bordes, El Punt Avui)
"Gràcies a l’acurada direcció d’intèrprets i al talent propi de cadascú, l’actuació és magnífica. I alguna, la de Farelo, la de Tarrats, molt i molt magnífica." (Joan Anton Benach, La Vanguardia)
"Podem acostar-nos com mai a les vides de cinc personatges. Pirandello els hauria adoptat!" (Andreu Gomila, Time Out)
Joc de miralls
d'Annie Baker direcció Juan Carlos Martel Bayod
Gràcia - fins al 15/03
 
més informació
clip de vídeo
comprar entrades
Publica un comentari a l'entrada