14.3.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 27 / 13 DE MARÇ DEL 2015

BULLETÍ 27 / 13 DE MARÇ DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   JOC DE MIRALLS / EL TESTAMENTO DE MARÍA / MANCA SOLO LA DOMENICA
  PRÒXIMAMENT   EL REPORTAJE (EXHAURIT!)
 
texto imagen alt
 
LICIA MAGLIETTA I L'ASTÚCIA D'UNA VÍDUA BLANCA
La vida d'una dona casada quan l'home ha desaparegut és complicada. Als ulls de la societat pot ser un perill mentre no sigui oficialment vídua. Per donar la volta a la humiliació i la marginació a què es veuen condemnades les vídues blanques, Bonina Serrafalco es construeix una vida nova. Voleu saber com? Veniu a Gràcia, la magnífica Licia Maglietta us ho explicarà a Manca solo la domenica, un monòleg que no té fronteres.
Atenció, les funcions s'acaben aquest diumenge i queden molt poques entrades!!

 
més informació
vídeos
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
EL TESTAMENTO DE MARÍA. LA CRÍTICA HA DIT...
L'esplèndid monòleg de Colm Tóibín sobre la mare de Déu no para de rebre elogis per part de crítica i públic, encaminats especialment a la seva intèrpret, Blanca Portillo. Una actriu d'una força escènica com poques. Mireu, mireu què en diuen:
"Commovedora, intensa, però sobretot creïble. Blanca Portillo en un dels millors rols de la seva carrera." (César López Rosell, El Periódico)
"Una gran actriu, enorme actriu, immensa Blanca Portillo. Amb una força abassegadora. I un gran text. Què més es pot demanar?" (María José Ragué, El Mundo)
"Brutal interpretació de Blanca Portillo. Una lliçó de teatre." (Xavier Antich, La Vanguardia)
"Blanca Portillo és aquesta mare torturada per la incomprensió i la ràbia. Un treball molt intel·ligent." (Jordi Bordes, El Punt Avui)
"Extraordinària, terrible interpretació de Blanca Portillo, que et manté en suspens del principi al final." (Marcos Ordóñez, El País)
"Superba actuació de Blanca Portillo. Dicció perfecta, precisió en la tragèdia i en la narració de la quotidianitat." (Teresa Ferré, Notes d'escena)
"Portillo, sola, quieta, davant d’un faristol o d’una taula, és capaç d’enlluernar l’auditori molt més de l’hora i quart que dura l’espectacle." (Joan Anton Benach, La Vanguardia)
 
I aquest diumenge, després de la funció, col·loqui amb la companyia moderat per Xavier Graset. No us el perdeu! (entrada lliure, aforament limitat).
 
El testamento de María
de Colm Tóibín direcció Agustí Villaronga
Montjuïc - fins al 22/03
 
més informació
vídeos
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
JOC DE MIRALLS A LA XARXA
Joc de miralls d'Annie Baker agrada i molt. De mostra, hem espigolat uns quants comentaris pescats a la xarxa:
@sola_eduard L'escena final de #jocdemiralls ja val el que has pagat per l'entrada al @teatrelliure
@jfhelena Realment genial!! Gràcies@tarratselena @ainaclotet #jocdemiralls
@taniastreeper Felicitats per un #jocdemiralls entranyable i molt molt bonic!
@iroig1 Molt recomanable #jocdemiralls al @teatrelliure si voleu passar una molt bona estona amb una obra genial i uns actors magnífics #anniebaker
@jordicosta1 M'ha encantat #jocdemiralls. Cinc grandíssimes interpretacions. El nivell dels actors catalans és brutal
@carlescampuzano Sortim del @teatrelliure #jocdemiralls #teatre intel·ligent sobre la vida
@Rows24 Admirable simplement. @jordimvendrell @tarratselena @ainaclotet @teatrelliure #jocdemiralls
@marcsabater Per cert, aneu al @teatrelliure a veure #JocdeMiralls. Un text molt ben parit amb unes interpretacions el milloren #postfuncio #teatre
@rovira_m Boníssima #jocdemiralls al @teatrelliure molt divertida i amb interpretacions dels magnífics personatges brutals! Grandíssima @ainaclotet
Recordeu: a l'Espai Lliure, amb Aina Clotet, Eduard Farelo, Jordi Martínez, Isabel Rocatti i Elena Tarrats. Prorrogat fins al 22 de març!
 
més informació
vídeos
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
ENTRADES EXHAURIDES PER VEURE FEDERICO LUPPI A EL REPORTAJE
Les entrades, ja fa dies que s'han exhaurit. Federico Luppi és un dels grans, indiscutiblement. Mestre de mestres de l'escena argentina, l'actor farà de dilluns a dimecres tres funcions d'El reportaje de Santiago Varela a Gràcia. Un espectacle dirigit per Hugo Urquijo que, seguint la història de l'incendi que el 1981 va destruir el teatre El Picadero de Buenos Aires, destapa la implicació de la dictadura militar en els fets. Denúncia, memòria i, per damunt de tot, teatre.
 
més informació
clip de vídeo
 
texto imagen alt
 
APP D'ENTRADES AL MÒBIL TAMBÉ PER A ANDROID!
Si fa un temps us anunciàvem la nova modalitat per comprar i tenir les entrades al mòbil, avui hem estrenat l'aplicació per als dispositus Android. La manera més còmoda d'accedir al teatre, sense imprimir res i sense cues, ara ja a l'abast de tothom. Us la podeu descarregar des del nostre web, cliqueu l'enllaç!
 
més informació i descàrrega