20.3.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 28 / 20 DE MARÇ DEL 2015

BULLETÍ 28 / 20 DE MARÇ DEL 2015
Facebook


Youtube
Teatro Lliure 14/15


texto imagen alt

ÚLTIMES FUNCIONS DE JOC DE MIRALLS!
Quan Annie Baker retrata la realitat, n'enfoca amb zoom els detalls quotidians i ens diu "No, atura't: mira't això, i mira't això, i mira't això, i mira't això". El teatre té poders que no tenen els llibres ni les pantalles. El d'Annie Baker, aquests i algun més. D'això tracta Joc de miralls, que acaba funcions aquest diumenge. Riureu i us commoureu veient el que la imatge de l'altre diu d'un mateix. Últimes entrades!
Joc de miralls, direcció Juan Carlos Martel
4 últimes funcions: avui divendres a les 21h. / dissabte 18h. i 21:30h. / diumenge a les 18:30h.
A l'Espai Lliure




texto imagen alt

ENTRADES EXHAURIDES!
Estem d'enhorabona. El testamento de María, encarnat en Blanca Portillo, va exhaurir dimarts les entrades per a totes les funcions, que s'acaben aquest diumenge a Montjuïc.
I l'èxit també ha acompanyat el mestre Federico Luppi a les d'El reportaje, a Gràcia, que es van tancar totes tres amb un 100% d'ocupació.
Per uns i altres, i sense vergonya de fer-nos pesats, us en donem una vegada més les gràcies.



texto imagen alt

ARRIBEN ELS CONCERTS PER A NADONS
La setmana que ve, dins el cicle El Lliure dels nens, arriben els Concerts per a nadons. Una proposta per a infants de 0 a 3 anys (extensible als 5) que l'any passat ja va ser tot un èxit, i que torna, més madura, reformulada i amb un repertori nou. L'èxit continua, perquè les entrades per a totes les funcions també estan exhaurides des de fa dies!



texto imagen alt

A L'AGENDA D'ABRIL...
Ja convé que descanseu aquesta Setmana Santa, que en tornant heu d'estar en forma: us esperen un seguit d'espectacles que no us podeu perdre de cap manera!
Dijous 9 d'abril estrenem a Gràcia El curiós incident del gos a mitjanit, de Simon Stephens dirigit per Julio Manrique. Es tracta de l'adaptació teatral de novel·la de Mark Haddon que ha meravellat lectors de totes les edats, amb una trama detectivesca protagonitzada per un noi que percep la realitat d'una manera poc habitual... Perquè us en feu una idea, el muntatge britànic va guanyar 7 premis Olivier!
L'endemà, divendres 10 d'abril, obrim la llauna de Tot pels diners, un projecte que consta de tres espectacles que es presentaran a l'Espai Lliure amb la idea d'indagar sobre la nostra capacitat de fer qualsevol cosa per diners. El primer dels tres, Mammón, és una creació de Nao Albet i Marcel Borràs a partir de la figura mítica de Mammó, per a uns el dimoni de l'avarícia i per a altres el Déu de la bonança. Els altres dos muntatges correran a càrrec d'Ivan Morales i de David Selvas i Victoria Szpunberg.
I la setmana següent, dijous 16 d'abril, estrenem a Montjuïc Frank V (opereta d'una banca privada). Un text de Friedrich Dürrenmatt versionat per Sergi Belbel i dirigit per Josep Maria Mestres. Escrit el 1959, ens presenta en clau de musical els mecanismes i els escrúpols de la banca ja en aquell moment. Atenció que la música la comanden els osonecs Obeses!
En tots tres casos, els repartiments fan enlluernar. Tot apuntat? Vindreu, oi?






entitat concertada amb



patrocinadors de
La Kompanyia Lliure



mitjans patrocinadors
Si no desitgeu continuar rebent la nostra informació, per favor cliqueu aquí i empleneu el formulari amb l´opció corresponent.
El Teatre Lliure es compromet a no compartir amb cap altra entitat o organizació les dades dels seus subscriptors, ni fer-ne cap ús comercial.