7.3.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 26 / 6 DE MARÇ DEL 2015

BULLETÍ 26 / 6 DE MARÇ DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   JOC DE MIRALLS / EL TESTAMENTO DE MARÍA / DOLORE SOTTO CHIAVE
  PRÒXIMAMENT   MANCA SOLO LA DOMENICA
 
texto imagen alt
 
BLANCA PORTILLO, UN VOLCÀ DE DOLOR
Des d'ahir és a Montjuïc El testamento de María, el primer espectacle teatral d'Agustí Villaronga a partir de la famosa novel·la de Colm Tóibín. La protagonista és Blanca Portillo que, com un volcà en erupció, desgrana dolorosament el tràngol viscut per la mare de Jesús de Natzaret. Un viacrucis emocional marcat per la denúncia i la rebel·lia, i un sotrac escènic de primera magnitud que no us podeu deixar perdre.

 
més informació
roda de premsa
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
TEATRI UNITI ARRIBA AL LLIURE AMB DOS ESPECTACLES
La companyia italiana dels Teatri Uniti arriba avui a Gràcia amb Dolore sotto chiave. Aquest un muntatge, format per dues peces curtes d'Eduardo de Filippo amb una introducció de Pirandello, ha estat dirigit per Francesco Saponaro un dels directors joves més actius i rellevants de l'escena italiana. Tres històries, doncs, sobre la mort i la dominació del altres per mitjà de l'afecte, amb gavadals d'humor negre. L'espectacle serè en cartell fins aquest diumenge amb les entrades pràcticament exhaurides des de fa dies.
La presència dels Teatri Uniti ens porta també a Gràcia Manca solo la domenica. Un espectacle dirigit i protagonitzat per l'actriu Licia Maglietta sobre una dona a qui ha abndonat el marit i que, per guardar les aparences, se n'inventa un per a cada dia de la setmana. La peça està basada en la novel·la Pazza è la luna, de l'escriptora siciliana Silvana Grasso, i el muntatge porta al darrere una llarga gira. En cartell de dimecres vinent dia 11 fins a diumenge, dia 15.
 
 
més informació Dolore sotto chiave
clip de vídeo
més informació Manca solo la domenica
clip de vídeo
comprar entrades Dolore sotto chiave
comprar entrades Manca solo la domenica
 
texto imagen alt
 
MÉS FUNCIONS DE JOC DE MIRALLS!
Sí, un altre cop! Responent a la vostra demanda, hem aconseguit prorrogar una setmana les funcions de Joc de miralls, l'espectacle que Juan Carlos Martel ha alçat seguint el text d'Annie Baker a l'Espai Lliure. Les funcions, previstes fins al diumenge 15, s'allarguen fins diumenge 22. Prodigis generen prodigis (i com sempre, us n'estem ben agraïts).
 
més informació
clip de vídeo
comprar entrades