17.6.15

Amb alegria, amb objectes i amb els cracks del segle, comença l'estiu cantant!


Al juliol, no marxem de vacances! Hem preparat una àmplia oferta de cursos intensius i tallers monogràfics de cinema, teatre, cant, dansa... Aprofita les setmanes d'estiu per aprendre i per divertir-te!
Cursos intensius d'estiu: Cant i Veu
ELS CRACKS DEL SEGLE!


Atrevim-nos a agafar aquells temes tant escoltats i fem-los nostres! Beyoncé, Rihanna, Jamie Cullum, Lady Gaga, Bruno Mars, Lykke Li, Bon Iver, Lana del Rey, Miley Cyrus.. Juguem a ser elles i fem un pas més endavant, com seria aquella cançó que tant t'agrada feta per tu? Aprendrem a veure que és el que nosaltres podem aportar a la cançó i no només el que ella ens aporta a nosaltres. Nosaltres t'aportarem tècnica i eines per realitzar la teva petita creació. Juga a fer la teva pròpia versió d'aquella cançó que tu triïs, tens una veu i visió úniques, les utilitzem?
Del 6 al 15 de juliol, de 19 a 21.30h (total 17,5h).
Preu: 240€ (alumnes d'Eòlia, 225€)
Presentació final al teatre Plataforma i+d  

PROFESSORES: 


BÀRBARA MESTANZA
Actriu, directora, cantant i compositora. Estudia teatre musical i direcció i dramatúrgia a l'escola Eòlia i teatre textual a l'Institut del Teatre de Barcelona. Comença la seva carrera professional amb el musical ANNIE representat al teatre Apolo i al Novedades. Crea juntament amb Paula Malia i Paula Ribó el grup de música The Mamzelles amb qui realitza el polèmic anunci "Envàs on vas?" i treu dos discos. També creen la companyia The Mamzelles teatre. S'estrena com a co-directora amb l'obra ORGIA estrenada a l'espai Lliure i com a directora amb l'obra F.A.M.Y.L.I.A. estrenada a la sala Atrium. Col·labora al programa CRACKÒVIA i ha participat a la sèrie d'Antena3 SIN IDENTIDAD.




MONE
Actriu i cantant. Ha participat en musicals d'èxit a Catalunya com CAL DIR-HO?, COMPANY, GUYS AND DOLLS, BOSCOS ENDINS i MAMMA MIA entre d'altres, en teatres com el TNC, Poliorama, BTM, Victòria... Ha tret el disc Regal i ha col·laborat a COM Ràdio. Ha col·laborat com a corista de grups com La Trinca, Albert Pla, Quimi Portet, Sopa de Cabra... En teatre de text ha participat en PLASTILINA a la Sala Beckett i a NUES al Teatre Borràs. Ha participat en el doblatge de pel·lícules Disney com LA BELLA Y LA BESTIA, MULÁN y PULGARCITA. 
INTERPRETACIÓ DE CANÇONS AMB OBJECTES
Has cantat mai "Yesterday" obrint i tancant una porta? Saps com la melodia decideix el viatge del teu personatge? Pot el món interior revelar-se a través d'una tassa de te? En aquest intensiu, descobriràs fins a quin punt els objectes i la música estan implicats en la interpretació, i de quina manera es poden omplir de sentit, de valor, de significat. Descobrirem com un actor pot crear una relació activa i conscient amb ells perquè la seva interpretació sigui plena, intensa i concreta. 

Del 29 de juny al 3 de juliol, de 10.30 a 13.30h (total 15h).
Presentació final a l'aula.
Preu: 210€ (alumnes d'Eòlia, 195€).


PROFESSORS

GUSTAVO LLULL
Professor de composició i de piano. Ha realitzat també estudis de Pedagogia Musical i Direcció Coral. La seva versatilitat el porta a treballar tant en el camp dels musicals, com a pianista o director (POE, THE LAST FIVE YEARS, OFF-BROADWAY...), com també al repertori religiós acadèmic (acompanyant al cor de la Catedral Saint Etienne de Toulouse), al de la música popular-moderna (junt al "cantaor" flamenc Miguel Póveda o en diverses formacions de tango argentí. El seu interès sobre el cos com a vehicle fonamental en el pensar i executar la música van guiar la seva investigació fins a estudiar els mètodes Cos-Art i Feldenkrais i treballar-los durant molts anys, així com formar-se en la teràpia Gestalt. Des de 2001 és professor de Eòlia ESAD al departament de cant. 


ÀNGELS SÁNCHEZ

Llicenciada en Art Dramàtic en l'especialitat d'interpretació, ha ampliat la seva formació amb el cant tenint sempre en compte el treball corporal. Ha compaginat la feina d'actriu (ha treballat amb directors com Marilia Samper, Tom Bentley, Àlex Rigola, Pep Pla, Carlota Subirós, Pau Miró, entre d'altres), amb la de professora d'interpretació, molt sovint en contacte amb el cant i particularment amb el gospel on ha format part dels cors Esclat Gospel Singers i Barcelona Gospel Messengers. Arrel d'aquesta connexió entre la interpretació i la música gospel, fa més de deu anys que dóna classes al que ara és el Messengers Gospel College. Està en contacte amb cors d'arreu de Catalunya on hi imparteix classes d'interpretació coral i de solistes. Actualment també és professora d'Interpretació de cançons a Eòlia ESAD.

Respirar, conèixer la nostra veu, divertir-nos fent sons, expressar-nos, parlar, cantar, improvisar, crear una petita performance sonora.... Fem sons, taral·legem, xiuxiuegem, cantem, xisclem... Vine a gaudir/sentir/expressar-te amb la teva veu, en un viatge en companyia. Comparteix aquest joc amb d'altres veus, tornem junts a l'alegria de l'exploració sonora. No cal saber música ni cant.

Dijous 9 de juliol, de 17h a 21h (Total 4h)
Preu: 38€  

MARTA FIOL
 
Cantant lírica i musicoterapeuta, és professora certificada de Fitzmaurice Voicework®.Com a docent emfatitza no només les connexions entre cos, respiració, veu i emocions, sinó també el desenvolupament de la creativitat i el plaer en la veu parlada, cantada i la improvisació vocal. Com a artista s'ha interessat sempre pels recitals escènics i el cabaret clàssic i ha estat compromesa en la difusió de la música contemporània, estrenant nombroses obres. La seva curiositat per la relació entre veu, música i els diferents aspectes de la comunicació l'ha dut a dirigir un departament editorial, produir i dirigir espectacles educatius i impartir formació en diversos àmbits. En l'actualitat és també candidata a professora del Mètode Feldenkrais.

    

L'Estill Voice Craft nivell 1 ofereix als participants les eines per tal d'experimentar la producció del so a través de la pràctica dels exercicis de 13 figures, alternant sessions de teoria amb la pràctica en grups reduïts, i l'aplicació d'aquest treball en textos i cançons. Curs amb certificat oficial de EVTS. Inclou el llibre de EVTS nivell 1 en castellà.
Amb Viv Manning, cantant i coach vocal.

Del 2 al 5 de juliol.  



Viv Manning  
 
Cantant i actriu nativa d'Anglaterra. Des de 1992 imparteix classes i tallers de cant, entrenament vocal i recursos d'improvisació i creació vocal. Imparteix cursos i conferències arreu del món. Màster, formadora i examinadora (CCI) de Estill Voice Craft i màster en musicoteràpia. Col·labora com a professora convidada a la UB, UAB, Universitat Ramon Llull i Universitat de Girona en cursos relacionats amb art i música. És professora de l'Escola Superior del Taller de Músics i coordinadora pedagògica del departament de cant a l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia, on també ensenya cant i porta grups en les especialitats de tècnica vocal i interpretació de cançons.
Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic | 933 192 397 | c/Casp 82 | 08010 Barcelona

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
View on Instagram