26.6.15

La Poderosa - Norberto LLopis | La partitura + Práctica artísitica

Logo La Poderosa

espai per a la dansa
i els seus contaminants

Norberto LLopis | La partitura + Práctica artísitica


HOLA!!
COM MOLTS JA SABEU AQUEST MES DE JULIOL COMPTEM AMB LA PRESÈNCIA DE NORBERTO LLOPIS A BARCELONA , PRESENTARÀ EL SEU ÚLTIM TREBALL“ALL THINGS: ARCHEOLOGY OF A SPACE OBJECT” EN L ANTIC TEATRE DINS DEL FESTIVAL GREC. DES DE LA PODEROSA HEM VOLGUT COMPARTIR AMB ELL TOT EL SEU UNIVERS CREATIU AL VOLTANT D'AQUEST MATEIX TREBALL, AQUÍ LES DUES PROPOSTES QUE US OFERIM I QUE ESPEREM US PROVOQUIN INTERES !!!!


• La Pràctica artística: Objectes, accions i polítiques espai-temporals

Trobada intensiva amb l´artista Norberto Llopis, dirigit a performers, estudiants, actors, ballarins... interessats a conèixer d'aprop del seu univers utilitzant les eines i metodologia del seu treball.

Deleuze descriu la noció de temps en Kant a través d'una formula presa de Shake-speare.


En el meu últim projecte, he intentat apropar-me al temps sota dos supòsits; el primer seria “el temps no és innocent” , el segon seria “l'espai és un objecte”.

En aquesta pràctica, no anem a considerar el temps i l'espai com aquestes instàncies abstractes en les quals ens movem, en la nostra pràctica el temps serà susceptible de ser; enquadrat, apropiat, regulat, robat, avortat, acumulat, concedit, fragmentat, venut, o fins i tot separat i obligat a girar sobre frontisses com s'apunta en el text de Deleuze. El temps té inevitablement implicacions estètiques, socials i polítiques. El temps es fa juntament amb totes les coses, per això en aquest workshop el temps l'entendrem com una acció, no com una forma. En aquesta pràctica, quan realitzem una acció, quan ens moguem, o quan emetem unes frases, no ho estarem fent a l'espai i en el temps, sinó que, és més aviat en moure'ns, en realitzar una acció, o emetre unes frases que fem espai i temps. El temps no existeix anterior-ment ni independentment al que nosaltres fem.

La pràctica es desenvoluparà en dues direccions, en primer lloc, treballarem amb instruments i exercicis que utilitzo en la meva pràctica artística per al disseny i construcció de diferents fisicalitats en la creació de diferents polítiques espai-temporals.

>> leer más

_Dies: 8,9 i 10 de juliol de 17h a 21h
_Preu: 45€
_Inscripcions: info@lapoderosa.és

• La Performance: The score, La partitura

Partitura és una lectura de la performance, en ella m'agradaria revisar els diferents materials i qüestions presents en el meu últim treball “All things: Archeology of a space object”, a través de fragments de moviment, plànols, dibuixos, objectes i textos m'agradaria convidar a la gent a pensar el temps, a pensar el nostre temps, com a objecte, com a partitura, què té a veure el temps amb una clau? En quin sentit podria ser una samarreta de HM els costos de la qual han pogut ser reduïdes a quatre euros en una partitura? Què té a veure amb l'espai un desodorant per a bebès? De quina manera funcionarien els objectes com a partitures del nostre espai-temps?.


_Dies:
11 i 12 de juliol a les 21.30h
_Entrada: 8€
_Reserves: info@lapoderosa.és

Norberto Llopis Segarra va nàixer a València i actualment viu a Holanda. Es va graduar en dansa i coreografia en 2005-2007, va prendre el curs de mestratge en les arts escèniques a DasArts a Amsterdam, en l'actualitat estudia filosofia a la universitat espanyola UNED. Ha realitzat treballs en diversos formats a Barcelona, Madrid, Brussel·les i Holanda. Ha actuat en diferents processos creatius amb artistes com Carolien Hermans, Paz Rojo, Diego Gil i Jefta Van Dinther, entre d'altres.

http://hetveemtheater.nl/en/maker/norberto-llopis-segarra-2/
https://vimeo.com/user2180928


lapoderosa-lassantas © La Poderosa 2005-2012 / Riereta, 18 2on 08001 Barcelona / T. +34 934 431 980 / M. +34 608 253 014
info@lapoderosa.es / Skype: lapoderosa18