8.6.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 39 / 5 DE JUNY DEL 2015

BULLETÍ 39 / 5 DE JUNY DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   UN ENEMIC DEL POBLE / ELS DIES FELIÇOS / L'ONZENA PLAGA
  PRÒXIMAMENT   GALA BENÈFICA 'UN TROSSET D'ÀNIMA PEL NEPAL'
 
texto imagen alt
 
L’ONZENA PLAGA, UNA HISTÒRIA DE SUPERVIVÈNCIA
Des d’ahir ja és a l’Espai Lliure L’onzena plaga, la tercera part de la trilogia Tot pels diners. Signada per Victoria Szpunberg i dirigida per David Selvas, compta al repartiment amb el mateix Selvas, Laura Aubert, Javier Beltrán, Paula Blanco, Pol López, Mima Riera, David Verdaguer, Samuel Viyuela i, naturalment, Manel Sans, que culmina la trajectòria del personatge Dylan Bravo.
Una història sobre la supervivència quan les relacions i desitjos personals formen part del sistema de l’oferta i la demanda.
L’onzena plaga serà en cartell fins al 21 de juny (i recordeu que aquell cap de setmana podeu veure la trilogia sencera!)
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
comprar un pack
 
texto imagen alt
 
ELS DIES FELIÇOS O LA VITALITAT IRREDUCTIBLE
Hi ha qui considera Els dies feliços, de Samuel Beckett, una peça sobre la necessitat de la paraula com a últim reducte de la vitalitat humana; hi ha qui troba que és un retrat descarnat de la força impetuosa de la vida quan anem perdent totes les altres forces... Moltes són les lectures d’aquesta peça fonamental que Sergi Belbel va porta a escena la temporada passada amb Emma Vilarasau en el paper protagonista, amb el contrapunt precís d’Òscar Molina. Des de dimecres passat, i fins al 21 de juny, l’espectacle torna a ser a Gràcia i no us el podeu deixar perdre.
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
UN ENEMIC DEL POBLE A LA XARXA
@BertaRoigGomar Al 2015 som una massa els 'enemics del poble' o del sistema. La política se'n fa càrrec? Per pensar-hi #Unenemicdelpoble @teatrelliure
@NuriaCaAy #unenemicdelpoble al @teatrelliure. Impressionant e imprescindible. He disfrutat molt i dóna molt que pensar.
‏@jordi_hans Completament captivat per #UnEnemicdelPoble! Imprescindible anar al@teatrelliure!
@AnnaBaraza Molt molt i molt recomanable "Un enemic del poble"@teatrelliure
@ericomoralesm  grande Miguel del Arco, grande Mayorga y grande el talento y la entrega de esta amalgama de actores.
@xavinur Hem sortit encantats del @teatrelliure "un enemic del poble", magnífica posada en escena i interpretació dels extraordinaris actors.
@tvilarrubla Ens ha agradat molt Un enemic del poble al @teatrelliure!! Poques obres tan actuals pel moment polític que vivim. Val la pena anar-hi!!
@jessicapeca M'ha encantat l'Arquillué a l'Enemic del poble. Actoràs.
@elsaaforges Encara que sigui un sacrilegi dir-ho, a mi m'agrada més Ibsen que Shakespeare. No us perdeu Un enemic del poble al @teatrelliure
@MarcMarginet "Un enemic del poble" al @teatrelliure d'obligada assistència. Per les persones lliures i pels polítics honestos. Indignar-se. I actuar.
@mpgoberna Polítics, empresaris, periodistes i ciutadans haurien de veure 'L'enemic del poble' al @teatrelliure. Plenament vigent segle i mig després.
Avís: el col·loqui d'asquest espectacle, previst inicialment pel diumenge 7, ha quedat finalment suspès.
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
AQUEST DILLUNS, GALA SOLIDÀRIA AMB EL NEPAL
Us ho anunciàvem divendres passat i us en volem fer memòria.
Aquest dilluns, dia 8, a les 20:30h., el Teatre Lliure acollirà a Montjuïc una gala solidària en benefici de l’orfenat Bal Mandir de Katmandú. Els infants d’aquest centre, arran dels terratrèmols que ha patit la zona, es troben en una situació d’extrema precarietat, a la qual s’afegeix la proximitat de la temporada del monsó.
Veniu a veure Sílvia Pérez Cruz, David Caraben (Mishima), Pere Arquillué, David Selvas, Xavier Albertí, Rhum i Cia, The Mamzelles, Maria Molins, el Combo de l'Escola de Música del Palau, Gemma Abrié,Rojina Kastakar, Mireia Dolç - Ana San Martín - Xavier Dolç, Toni Puntí, Xamfrà (escola de música del raval) i un grapat d’artistes més.
Amb molt poquet fareu molt!
 
més informació
comprar entrades