22.6.15

Aquest juliol, inicia't al cinema! Propostes per a joves de 14 a 18 anys.

Aprofita les setmanes de juliol de forma divertida i creativa, crea el teu primer curtmetratge o posa't a prova com a protagonista de les millors pel·licules!
Iniciacia't al cinema! 
Cursos per a joves de 14 a 18 anys

RODA EL TEU CURT!
Taller de cinema
 
Aquest curs proposa una aproximació al procés de realització d'un curtmetratge, del guió fins al muntatge. A partir de curts professionals, deixarem volar la imaginació i posarem sobre paper les nostres idees, pensaments, inquietuds ... i en dues setmanes veurem com prenen vida i es converteixen en petites histories de cinema. En equips de treball: guió, direcció, interpretació, càmera, llum, so... ho farem realitat! Coneixeràs el llenguatge cinematogràfic, gaudiràs amb la creació del guió visual: guió tècnic i storyboard, aprendràs a dirigir els actors; la seva caracterització, jugaràs a crear decorats i a buscar l'atrezzo necessari... Acabarem amb l'anàlisi i visionat dels curtmetratges realitzats. Vine i descobreix aquest fascinant mon del cinema en petit!

Del 6 al 17 de juliol, cada dia de dilluns a divendres.

Horari: de 17 a 19h (1a setmana) i de 17 a 20h (2a setmana)
Preu: 315€ (alumnes d'Eòlia, 295€).

PROFESSORS

Aleix Fauró  
Actor, dramaturg i director. Fundador de la companyia La Virgueria, sota el paraigües de la qual escriu i dirigeix EL PES DEL PLOM (Sala Beckett 2014), 180º DE CEL (estrenada al Teatre Alegria i temporada al Tantarantana 2012), L'HIVERN AL COS (Tantarantana 2011), SI AVUI ÉS DIUMENGE DEMÀ ÉS DIJOUS (Versus Teatre 2010 i gira per Catalunya). Com a actor participa en diferents projectes de cinema (Sitges 24/9, 2006; Homo Sapiens, 2019) i teatre (TERRITORIO SHAKESPEARE, 2002; EL SÉPTIMO ÁNGEL, 2005; L'HOME DELS XURROS, 2011). Actualment compagina les seves tasques de direcció a La Virgueria amb la impartició de classes d'interpretació a l'ESAD Eòlia.   
Rosa May
Actriu i professora d'interpretació. Formada en interpretació a l'ESAD Eòlia, a l'estudi Nancy Tuñón, al Timbal i al Col·legi del Teatre. Ha realitzat diversos cursos d'especialització com "L'actor davant la càmera" amb Dani Ventura, curs de càsting amb Pep Armengol i Laia Espot i un curs intensiu d'entrenament per a actors amb Javier Daulte. Postgraduada en pedagogia teatral. La podem veure com a actriu a sèries i llargmetratges com EL COR DE LA CIUTAT, CARAMBOLA i OFF, entre d'altres.


T'has preguntat mai com preparen les escenes els actors de cinema? Què triga l'actor de Breaking Bad a preparar el seu paper? Quanta gent hi ha darere les càmeres al costat del Tarantino? Saps què és el "racor"? Sigues protagonista davant i darrere les càmeres! A partir de pel·lícules com 10.000km. - Pulp Fiction - Boyhood - El lobo de Wall Street o capítols de sèries com True detective - Breaking Bad - Friends - How I met your mother entre d'altres, farem una primera immersió al món del cinema.

Al finalitzar el curs et donarem un DVD amb tots els muntatges. També podràs convidar a familiars i amics al visionat en pantalla gran de totes les escenes treballades. Aprofita aquesta oportunitat!!!
 
Del 29 de juny al 10 de juliol, cada dia de dilluns a divendres.
Horari: de 11 a 13h (1a setmana) i de 11 a 14h (2a setmana)
Preu: 315€ (alumnes d'Eòlia, 295€).    
Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic | 933 192 397 | c/Casp 82 | 08010 Barcelona

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
View on Instagram