1.6.15

TEATRE LLIURE: BULLETÍ 38 / 29 DE MAIG DEL 2015

BULLETÍ 38 / 29 DE MAIG DEL 2015
Facebook     Youtube
Teatro Lliure 14/15
 
  EN CARTELL   UN ENEMIC DEL POBLE
  PRÒXIMAMENT   ELS DIES FELIÇOS / TOT PELS DINERS 3. L'ONZENA PLAGA
 
texto imagen alt
 
UN ENEMIC DEL POBLE, UN IBSEN D'ARA
Ja és a Montjuïc la fornida companyia que porta a escena Un enemic del poble. Un text de Henrik Ibsen que no sembla pas del segle XIX, dirigit per Miguel del Arco (de qui enguany heu pogut veure també Misántropo), que arriba precedit de la bona acollida obtinguda la temporada passada. Ahir es va reestrenar amb èxit, i continua tant o més actual que sempre. Si voleu repetir o bé encara no l'heu vist, veniu a escoltar les veritats incòmodes del doctor Stockmann, que prenen cos i veu en el treball de Pere Arquillué. La funció serà en cartell fins al 21 de juny.
 “Aquesta versió avisa dels perills de la democràcia com a tirania d’una majoria. Inquietantment vigent.”
Imma Merino, Avui
 "La veritat revolucionària contra la partitocràcia i la pornografia mediàtica. Pere Arquillué, tràgic i memorable."
Sergi Doria, ABC
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
EMMA VILARASAU TORNA A SER WINNIE
La temporada passada, Emma Vilarasau va ser Winnie, la protagonista d'Els dies feliços, una de les peces més impactants de Samuel Beckett i fetitxe indiscutible del director Sergi Belbel. L'èxit va ser clamorós i unànim, tant per part de la crítica com per part del públic, i com que la sala de Gràcia és petita, el muntatge hi torna la setmana vinent, I s'hi estarà del dimecres 4 al diumenge 21 de juny. Veniu!
 “Èxit rotund. Teatre ple cada nit i ovacions. Sergi Belbel firma un dels seus millors treballs. Emma Vilarasau fa una feina excepcional, amb tots els matisos imaginables. És una Winnie vital, apassionada, lluitadora, realista, lúcida, infantil, melancòlica, lírica, burleta, pallassa, furiosa, aterrida, desesperada, invicta.”
Marcos Ordóñez, El País
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
 
texto imagen alt
 
TOT PELS DINERS 3. L'ONZENA PLAGA, ESTRENA DIJOUS QUE VE!
No us neguitegeu, que la tercera part de la trilogia Tot pels diners ja gairebé és aquí! L'onzena plaga, la proposta de Victoria Szpunberg dirigida per David Selvas s'estrena dijous vinent dia 4 a l'Espai Lliure. Dylan Bravo conclou el seu periple en un horitzó apocalíptic... i no us diem res més, que sinó no vindreu!!
L'onzena plaga serà en cartell fins al 21 de juny (recodeu que aquell cap de setmana, si voleu, podreu veure la trilogia sencera!)
 
més informació
veure el vídeo
comprar entrades
comprar un pack
 
texto imagen alt
 
DILLUNS 8 DE JUNY, GALA BENÈFICA 'UN TROSSET D'ÀNIMA PEL NEPAL'
El dilluns 8 de juny acollim a Montjuïc la gala solidària Un trosset d'ànima pel Nepal.
Dirigida per Xicu Masó i Martí Torres Mayneris, es tracta d'una iniciativa per recollir fons per a l'orfenat Bal Mandir, el més gran de Katmandú, al Nepal.
Arran del terratrèmol del passat 25 d'abril i les seves seqüeles, l'estat del centre és de necessitat absoluta. Per aquest motiu, un grup de famílies catalanes que han adoptat infants allà (250 criatures) s'ha coordinat amb l'ONG Ruta 6 per recaptar fons i ajudar els infants orfes des d'aquí.
Els ingressos obtinguts per la gala es donaran íntegrament a l'associació Creative Nepal, formada per joves de 20 anys d'aquest orfenat que mai no van ser adoptats i que, des de l'endemà del terratrèmol, desenvolupen accions d’ajut directe als seus “germans petits”, els nens i nenes que ara viuen en condicions precàries en altres centres sobresaturats i en edificis governamentals on no paren d'arribar més infants afectats pel sisme.
Participaran en aquesta gala-espectacle Sílvia Pérez Cruz, David Caraben (Mishima), Pere Arquillué, David Selvas, Xavier Albertí, Rhum i Cia, The Mamzelles, Maria Molins, el Combo de l'Escola de música del Palau de la Música, Gemma Abrié, Rojina Kastakar, Mireia Dolç - Ana San Martín - Xavier Dolç, Toni Puntí, Xamfrà (escola de música del raval)...
Els infants de Bal Mandir us necessiten. Heu de venir.
 
més informació
comprar entrades