28.6.15

LA PRÈVIA DE LES ESCOLES DE TEATRE AL TANTARANTANA

iMe, de Cia. Dara Teatre
Dimecres 1 de juliol
Preu especial per ser alumnes: 6€
Col·loqui post-funció: Els membres de la companyia volen escoltar la vostra opinió abans de l’estrena!Bon dia!

Els cursos d’estiu també es mereixen la prèvia de les escoles! Continuem amb la proposta d’activitat La prèvia de les escoles de teatre, amb la que proposem als alumnes i personal de l’escola assistir a la prèvia del nostre espectacle en cartell a un preu especial de 6€ i amb l’oportunitat de comentar amb la companyia les opinions sobre l’espectacle en un col·loqui post-funció. Tot i que les classes reglades ja hagin acabat, pensem que els alumnes dels intensius d’estiu també poden aprofitar aquesta iniciativa!

Es tracta de donar als alumnes una experiència de gran proximitat amb professionals del sector que resultarà molt interessant de cara la seva projecció dins el món laboral. Per la seva banda, les companyies poden sentir l’opinió d’un públic jove especialitzat en teatre just abans de l’estrena per poder acabar d’ajustar l’espectacle.

L’espectacle que us proposen en aquesta ocasió és iMe, de la cia. Dara, una de les quatre guanyadores del Festival Píndoles. iMe planteja un futur proper on la gent es comunica només a través de les xarxes socials, just el dia que hi ha una caiguda tecnològica que fa que s’hagin de “desconnectar” i trobar de nou la manera de comunicar-se sense cap dispositiu de per mig.  iMe s’estrena el proper dijous 2 de juliol, i la funció prèvia serà dimecres dia 1 a les 21h.

Per gaudir de la proposta només cal que els alumnes reservin la seva entrada a taquilles@tantarantana.com informant que volen participar a LA PRÈVIA DE LES ESCOLES DE TEATRE.

Incloem el cartell de l’espectacle amb l’explicació de la proposta per a que pugueu fer arribar la proposta als vostres alumnes.  Quedem a l’espera de notícies vostres per si necessiteu una mica més d’informació i... Us esperem al teatre!

Raquel Loscos
Premsa
Teatre Tantarantana
93 441 70 22
facebook twitter

Publica un comentari a l'entrada