24.6.15

Mou el teu cos, mou les emocions! Moviment i comunicació. Claqué en 6 dies.

Aquest juliol, no marxem de vacances! Hem preparat una àmplia oferta de cursos intensius i tallers monogràfics de cinema, teatre, cant, dansa... Aprofita les setmanes d'estiu per aprendre i per divertir-te!
Cursos intensius d'estiu: cos, moviment i dansa
COS, MOVIMENT, EMOCIÓ I COMUNICACIÓ
amb Nuria Legarda, actriu i ballarina

El treball proposat es basa en la sensibilització i consciència del cos. El punt de partida serà millorar les condicions físiques pròpies en funció de l'ésser, estar, actuar i expressar. Existir en el cos. Es proposa una manera d'entendre el moviment a partir d'imatges, de l'impuls emocional, del treball amb l'altre i de l'espai. La finalitat, comunicar en la cerca de l'escriptura física i la seva teatralitat.  
Dilluns 29 de juny, dimecres 1, dijous 2 i divendres 3 de juliol
de 18.30 a 21.30h (total 12h)

Preu: 175€ (alumnes d'Eòlia, 160€).    

Nuria Legarda 
Creadora i directora de nous llenguatges escènics. Coreògrafa, coach i pedagoga. Llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona i diplomada en Educació Musical. Estudia dansa clàssica i contemporània a l'Escola del Govern de Navarra i tècniques de consciència corporal: Tècnica Alexander; Anatomia pel Moviment, Grinberg i Hatha-Yoga... Ha col·laborat artísticament com a directora, ajudant de direcció o coreògrafa amb David Selvas, Sergi Pompermayer, Marilia Samper, Andrés Lima, María Legarda, Álex Mañas, Carol López, Toni Casares, Magda Puyo, Javier Daulte, Jordi Faura, Pere Riera, Marta Buchaca, Roberto Romei... El seu treball com a pedagoga gira entorn al moviment, l'actuació́ i la creació. Des de 2002 dirigeix tallers i workshops. És cap del departament de Cos i Dansa d'ESAD Eòlia i professora a l'Institut del Teatre de Barcelona. 


DESCOBREIX EL CLAQUÉ EN 6 DIES!   
amb Ernest Cabrera, ballarí professional 

En aquest curs en introduirem a la coordinació i la tècnica del claqué. Aprendrem les primeres coreografies i també farem improvisació, principal via d'expressió d'un ballarí de claqué.

Del 14 al 23 de juliol, 6 dies de 20 a 21h, Dimarts, dimecres i dijous (total 6h).
Preu: 50€ (alumnes d'Eòlia, 40€).


Ernest Cabrera
Ballarí i professor de claqué. Ha estudiat amb professors com Mireia Segura, Guillem Alonso, Roser Font, Joan Agulló, Rafael i Lluís Mendez i Roxanne Butterfly a Barcelona. També a Madrid amb Andrés Herrera i Cristina Verdugo, i amb professors de NYC com Lynn Swabb, Charles Goddertz, Jared Gimes, Jason Janas... Ha fet cursos de teatre musical a Barcelona i de bateria i percussió a Costa Rica. Ha treballat com a ballarí de claqué a diferents curtmetratges i programes de TV, i actualment és membre de la companyia Contaptoe. Actualment és professor de claqué a diferents escoles i centres cívics de Barcelona.
Sessions individuals

TÈCNICA ALEXANDER amb Mar Medina

La Tècnica Alexander és un mètode a través del qual podem aprendre a utilitzar-nos d'una manera més eficient, coordinant el pensament amb el moviment, alliberant tensions i economitzant energia. Un sistema suau que ens ajuda a detectar i canviar els hàbits, tant posturals com d ́ús, que interfereixen en la ordenació i coordinació d'aquesta eina indispensable per a la vida que és el nostre cos. A través d'activitats senzilles i des del moviment despertarem els receptors sensitius que es troben en els músculs, tendons i pell per tal de millorar la nostra propiocepció i el sentit de la cinestèsia i així millorar tant l'ús com la qualitat del propi moviment.

MÈTODE GRINBERG amb Esther Pallejà

El Mètode Grinberg utilitza l'entrenament de la nostra atenció per deixar d'estar atrapats en rols que repetim de forma automàtica i que limiten o condicionen les nostres capacitats. La metodologia d'aprenentatge consisteix en utilitzar el tacte i diverses tècniques (relacionades amb la respiració, el control muscular, amb aprendre a fer silenci, entre d'altres) que amplien la nostra percepció del cos i com l'utilitzem i ens proporciona eines amb les què poder superar el què ens limita. + informació
Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic | 933 192 397 | c/Casp 82 | 08010 Barcelona

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
View on Instagram

Publica un comentari a l'entrada