27.10.13

EÒLIA AL BARRI




DANSA PER CUIDAR-TE

amb Gina Pascual 

(Río Abierto Internacional)

Dansa expressiva i relaxació.
Dimecres 6, 13, 20 i 27 de novembre, de 20.30 a 22h
Prova gratuïta: dimecres 30 d’octubre de 20.30 a 22h
L'objectiu principal del curs és oferir un espai on connectar-se cadascú amb sí mateix primer i, després, amb la resta del grup; un espai per regalar-se cada setmana, on cuidar-se i compartir des de la sensibilitat i l'alegria.
Amb l'ajuda del conductor del taller, que no és un professor que dirigeix sinó un guia que acompanya, recuperem el moviment vital i expressiu que potser hem anat cohibint i limitant amb el pas dels anys. Restaurem, també, sensacions corporals que potser hem oblidat.
GINA PASCUAL: és llicenciada en Comunicació i en Humanitats, i s’està formant com a dinamitzadora en el sistema Río Abierto Internacional (espai per al desenvolupament harmònic del ser i psicoteràpia corporal a través del moviment lliure, expressiu i vital) en la línia de Graciela Figueroa. Per altra banda, és professora de comunicació (llengües) i socials a secundària, professora a nivell particular (de reforç per a nens/es) i professora d'història a les Aules d’extensió universitària per a la gent gran.
Preu: 43 euros

DANSES URBANES

amb Laia Campàs

Dijous 7, 14, 21 i 28 de novembre, de 19.30 a 20.30h
Prova gratuïta:  dijous 31 d’octubre, de 19.30 a 20.30h
L’intensiu de Danses Urbanes te l’objectiu d’oferir a l'alumne/a un primer contacte amb els  estils de dansa que formen part de la cultura urbana. Els estils de dansa que s’ensenyen són: Dancehall, Popping, New Style i Street Dance (fusió del Hip-Hop amb altres estils com el Funky i el Contemporani).
Aquests estils de dansa treballen molt la segmentació del moviment corporal, així com també la musicalitat, la realització de coreografies a través dels pasos bàsics de cada estil i el freestyle.
LAIA CAMPÀS: s’ha format a centres de dansa de Barcelona, Nova York, Los Ángeles i París. Ha realitzat estudis de llenguatge musical i ha estudiat Realització d’Audiovisuals en els Jesuïtes de Sarrià de Barcelona. Ha treballat com a corògrafa i ballarina en diferents campanyes comercials per TV3 (Casal Rock, La Nit 10, L’estiu com a tu t’agrada, Vull saber-ho tot de tu...), ha estat ballarina en l’espot “La Caixa 40 principales”, en varis videoclips i en la pel·lícula Tamil “Baadshah”. http://www.laiacampas.com
Preu: 36 euros

C/Casp 82, baixos 08010 Barcelona - Tel.: 93 319 23 97 eolia@eolia.cat - www.eolia.cat